A totes contra Movistar Inter

A totes contra Movistar Inter

El Barça Lassa, que recupera a Lozano i a Jesús Aicardo, necessita la victòria a Torrejón per aconseguir l’objectiu d’acabar en primera posició la lliga regular (dimarts, 21h, Esport3/Teledeporte)

Comença una setmana de Futsal apassionant, amb dos partits estel·lars: Inter-Barça (dimarts, 21h, Esport3/Teledeporte) i Xota-Barça (dissabte, 18h, Esport3/Teledeporte). Els de Plaza afronten la visita a Torrejón en una situació poc usual. A falta de tres jornades pel final de la lliga regular, el Barça té set punts més que l’actual campió d’Europa. Això sí, els dos equips afronten el partit com si es tractés d’una final. Movistar Inter perquè té oberta la lluita per la tercera plaça amb Xota i amb Palma Futsal; i el Barça Lassa perquè continua líder empatat a punts amb ElPozo i qualsevol ensopegada l’allunyaria de l’objectiu d’acabar primers la lliga regular.

Tornen Lozano i Aicardo

Andreu Plaza s’endú a catorze jugadors a Torrejón, amb les novetats de Sergio Lozano i Jesús Aicardo. L’equip té l’única baixa d’Adolfo, i Plaza haurà de descartar a dos jugadors a la prèvia del partit. Per la seva banda, Inter també té la baixa segura de Ricardinho. “Està clar que Movistar Inter despertarà en qualsevol moment i hem d’afrontar el partit amb la màxima ambició i sense especular en cap moment per demostrar que volem ser primers”, diu Plaza.

“Aquesta setmana ens juguem molt, però hem d’anar partit a partit”, diu Esquerdinha. “Serà molt complicat a Torrejón, hem d’estar molt encertats en defensa i molt concentrats si volem aconseguir els tres punts”, explica el pivot brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut