Local

Barça Escola Campus Hoquei

Gaudeix d'un estiu en què podràs viure en primera persona el què sent un jugador d'hoquei sobre patins del FCBarcelona. Conviu amb altres esportistes amants de l'hoquei i forma't amb els cos tècnic i jugadors del FCBarcelona amb la metodologia i estil de joc que ens caracteritza.

Per què inscriure't-hi?

Gaudeix durant una setmana del III Barça Academy Hoquei Camp sobre patins. Viu l’experiència d’una intensa setmana d’experiències de hoquei total. L’objectiu és que milloris i aprenguis tècnica i tàcticament, que et formis amb entrenadors del FC Barcelona i gaudeixis de les visites dels jugadors del primer equip professional.  Entrenaràs  cada dia la metodologia del Barça, en cada sessió i en cada competició. Volem que passis una setmana fantàstica de hoquei amb sessions d’entrenaments i competicions diàries.

Barça Escola Camp Hoquei

Opció en règim d’allotjament. A més a més, podràs gaudir de compartit molts moments amb els teus companys del campus més enllà de l’activitat esportiva, on dormiran, esmorzaran i soparan tots els esportistes sota el control dels entrenadors del campus.

Metodologia

Els participants al Barça Academy Hoquei Camp patins podran aprendre i millorar els conceptes tècnics i tàctics de l’hoquei d’acord amb la metodologia utilitzada habitualment per els diferents equips de hoquei patins del FC Barcelona.

A més, aquesta experiència per als joves esportistes també permetrà:

  • Participar en activitats formatives, lúdiques i recreatives relacionades amb l’hoquei i el FC Barcelona.
  • Fomentar la convivència entre nens/es en edat de formació, amb diferents procedències, cultures i inquietuds, que comparteixen la passió per l’hoquei i pel Barça.
  • Mantenir durant tot el campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.
  • Transmetre els valors que representa el FC Barcelona.
  • Comprovar en primera persona la metodologia i les eines de treball com si es fos un jugador professional .
  • Gaudir de la participació en els entrenaments de jugadores del primer equip.

Entrenadors

Els entrenadors que conduiran el Barça Academy Hoquei Camp són tècnics del club i que treballen diàriament en les instal·lacions del FC Barcelona d’hoquei. Aquests tècnics compten amb una gran experiència en la transmissió de l’estil de joc Barça.

Sessions d'entrenament

En cadascuna de les jornades d'entrenament del Barça Academy Hoquei Camp es realitzaran dues sessions pràctiques a la pista de l'Escola Pia de Barcelona combinada amb un sessió en el Palau Blaugrana. A més a més, també tindrà lloc altres xerrades tècniques i motivacionals que ajudaran a completar l’experiència esportiva dels joves participants. Els porters gaudiran d’entrenaments específics durant la setmana amb l’entrenador de portes del club.  

Contacte

El canal de comunicació principal per dubtes no resolts en el nostre FAQS o altres inquietuds, podeu consultar-nos al correu electrònic: barcacamps.hockey@fcbarcelona.cat. Durant el campus tindrem un telèfon habilitat per emergències que us farem arribar quan s’acosti la data d’inici.

 

 

Més notícies aquí