Barça Lassa – Baxi Manresa: Triomf amb matrícula d’honor blaugrana (107-71)

Barça Lassa – Baxi Manresa: Triomf amb matrícula d’honor blaugrana (107-71)

Els de Pesic culminen un gran triomf marcat per l’alta anotació i el bon joc culer

El Barça Lassa ha guanyat el partit contra el BAXI Manresa, en el duel corresponent a la jornada 25 de la Lliga Endesa. Els homes de Pesic han obtingut una gran victòria davant un Palau que ha gaudit d’un autèntic festival ofensiu, on tots els jugadors blaugrana han anotat. Singleton i Kuric, amb 15 punts cadascun, han estat els màxims anotadors del matx. A més, Aleix Font ha debutat a la competició anotant set punts.

Sortida de líder

Amb una gran entrada de públic al Palau, el duel s’ha iniciat amb molt ritme en el joc i amb els blaugrana portant la batuta en els primers minuts del derbi català. Els de Pesic, amb uns alts percentatges ofensius i capitanejats per l’encert des del perímetre d’un Chris Singleton estel·lar –amb un 4/4 des del triple–, han agafat el primer avantatge a l’electrònic (32-14).

Recital ofensiu blaugrana

En el segon assalt, sota la direcció de joc d’un imponent Heurtel, els blaugrana han seguit brillant sobre el parquet del Palau. Amb un joc alegre i un Kyle Kuric desbordat en l’atac culer  –amb 12 punts gairebé consecutius–, els de Pesic han situat la màxima diferència del partit (50-20, min 15) culminant un parcial de 18 a 6.

En els darrers compassos de joc abans d’arribar al descans, els percentatges d’anotació han baixat arribant a la mitja part amb un avantatge solvent (59-30, min 20). Abans del descans ha debutat a la Lliga Endesa el jugador del Barça B Aleix Font (7 punts).

A la represa, tot i les imprecisions en atac d’ambdós conjunts, el Barça Lassa ha seguit portant la batuta del duel amb una gran defensa coral. Tanmateix, els blaugrana han augmentat la diferència obtinguda en el primer temps, mostrant un joc ràpid en transició. Al final del tercer període s’ha arribat amb el 77 a 49.

Consoliden el bon moment

Tot i la diferència a l’electrònic, els de Pesic no han abaixat el llistó i han culminat un gran triomf davant l’afició culer. Així doncs, amb aquesta victòria el Barça Lassa consolida el seu bon estat de forma refermant el liderat a la Lliga i amb la classificació per a la següent fase de l’Eurolliga contra l’Anadolu Efes. A més, amb aquesta victòria el Barça Lassa certifica la seva plaça per disputar els play-off. Aquesta anotació ha estat la màxima de la temporada a l’ACB, superant els 106 punts contra el Fuenlabrada.

LA FITXA DEL PARTIT

Barça Lassa, 107
Baxi Manresa, 71

Barça Lassa: Pangos (2), Ribas (10), Claver (5), Singleton (15), Tomic (4) –cinc inicial–  -  Blazic (8), Smits (7), Pustovyi (10), Font (7), Heurtel (11), Oriola (13) i Kuric (15).

Baxi Manresa: Fisher (1), Toolson (8), Pere (10), Sakho (6), Zubcic (9) –cinc inicial– Jou (6), Lundberg (10), Murphy (10), Sima (1), Lalanne (10), Muñoz (-) i Gintvainis (-).

Parcials: 32-14, 59-30 (descans) 77-49, 107-71

Àrbitres: Carlos Cortés, Vicente Bultó i Arnau Padrós

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut