El Nantes, rival als quarts de la Champions

El Nantes, rival als quarts de la Champions

El conjunt francès ha capgirat l’eliminatòria de vuitens de final contra el Rhein-Neckar Löwen (34-32/30-27) i serà l’últim escull per als blaugranes per accedir a la Final Four

Aquest dissabte s’ha conegut el desenllaç de les eliminatòries de vuitens de final de la VELUX EHF Champions League, i el Barça Lassa ja coneix el seu rival als quarts de final. L'HBC Nantes s’ha convertit en l’equip que es creuarà amb els blaugranes a la propera ronda gràcies a la remuntada que ha aconseguit en el partit de tornada de l’eliminatòria contra el Rhein-Neckar Löwen. Els alemanys s’havien imposat per 34-32 en el duel d’anada al SAP Arena, però els francesos han capgirat el duel en imposar-se al Palais des Sports de Beaulieu per 30-27.

El Barça Lassa es va classificar directament per als quarts de final com a primer del grup A, i ha hagut d’esperar al desenllaç dels vuitens per conèixer el seu rival. L’eliminatòria començarà a territori francès el cap de setmana del 27/28 d’abril, i una setmana després (4/5 de maig) l’eliminatòria es decidirà al Palau Blaugrana.

Un Nantes farcit de cares conegudes

El proper rival del Barça Lassa a la Champions té un equip ple de jugadors amb passat blaugrana. Valero Rivera va ser l’últim que va fer el trajecte Barcelona-Nantes, però abans ho havien fet Kiril Lazarov (blaugrana del 2013 al 2017), Eduardo Gurbindo (2012-2016) i David Balaguer (2011-2014). Una colònia d’exculers que buscaran entorpir l’accés del conjunt de Xavi Pascual a la Final Four de Colònia.

A més de l’encreuament del Barça Lassa amb el Nantes, aquest dissabte també ha quedat confirmat els quarts de final entre el Vive Kielce (que ha eliminat el Motor Zaporozhye) i el París Saint-Germain. També el Telekom Veszprém i l'HC Vardar han certificat la seva classificació i aquest diumenge coneixeran els seus rivals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut