Barça Lassa - BAXI Manresa: Objectiu seguir sumant a l'ACB

Barça Lassa - BAXI Manresa: Objectiu seguir sumant a l'ACB

Els blaugranes reben un Manresa que està completant una temporada brillant (17h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 17 hores i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el BAXI Manresa en la que serà la 25a jornada de la Lliga Endesa. Els homes de Svetislav Pesic, que ocupen el lideratge de la competició amb un balanç de 20-4 i dos triomfs de marge sobre el segon classificat, volen seguir sumant davant de la seva afició.

El rival

Ocupa la setena posició a la taula, amb un balanç de 13-11, i està completant una temporada extraordinària. Entrenat per Joan Peñarroya, el BAXI Manresa té en l’escorta Ryan Toolson el seu jugador més incisiu amb 14,3 punts de mitjana. A més, el base Corey Fisher (12,8 punts), Cady Lalanne (10,8), Gabriel Lundberg (8,7), Pere Tomàs (6,5), Erik Murphy (10), Zubcic o Álvaro Muñoz també poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Vol seguir sumant victòries en la competició domèstica per mantenir el marge de victòries amb els seus perseguidors. Svetislav Pesic podrà comptar amb tots els seus homes amb l’excepció de Hanga, que segueix donat de baixa a la Lliga Endesa, i el dubte de Séraphin, que s’ha perdut els últims compromisos de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut