Barça Lassa – Antequera: El líder no es deixa sorprendre (8-1)

Barça Lassa – Antequera: El líder no es deixa sorprendre (8-1)

Els doblets de Ferrao i Rivillos i els gols d’Esquerdinha, Arthur, Dyego i Roger permeten als d’Andreu Plaza assolir el triomf al Palau, a falta de tres jornades per al final de la fase regular

Victòria important del FC Barcelona Lassa de futbol sala al Palau. L’ha aconseguit contra l’Antequera (8-1), amb una golejada que permet als d’Andreu Plaza posar pressió ElPozo Múrcia, ja que els blaugrana seguiran liderant la classificació quan falten tres jornades per al final de la fase regular. Els gols d’Esquerdinha, Arthur, Ferrao i Dyego, a la primera part, ja han posat una àmplia diferència, però el doblet de Rivillos i les dianes de Ferrao i Roger a la represa han sentenciat una victòria incontestable.

Triomf encarrilat al descans

Des del principi, el líder ha volgut continuar sent líder. En un inici millor que el del seu rival, Esquerdinha ho ha posat de manifest en el marcador quan, atent, ha caçat un refús per obrir la llauna (1-0, min 7). Tot i que Saura, amb un xut creuat des de fora l’àrea, ha aconseguit l’empat, els d’Andreu Plaza no s’ha deixat sorprendre i han fet un pas molt clar cap al triomf.

Arthur, que continua de dolç i ja acumula set jornades de LNFS marcant, ha fet el 2-1 (min 16), mentre que Ferrao, amb una volea, ha ampliat l’electrònic (3-1, min 19). Dyego, ja per tancar el primer temps, ha posat el 4-1 amb una jugada marca de la casa (min 20).  

Rivillos torna a marcar

El resultat del primer temps no ha fet baixar els braços del Barça, que ha continuat volent més. I el premi més gran, no tant pels gols sinó pel seu significat, l’ha trobat Mario Rivillos. El madrileny ha pogut marcar un doblet molt important per a ell, els dos primers gols que fa aquesta temporada després de superar la greu lesió que l’havia apartat del terreny de joc durant gairebé 9 mesos. Unes dianes que han inaugurat (5-1, min 22) i han tancat (8-1, min 40) una segona meitat amb menys ritme però igual d’efectiva, en què Ferrao (6-1, min 36) i Roger (7-1, min 40) també han acabat participant.

Tot plegat per a un 8-1 que permet al Barça afrontar el duel de Lliga d’aquest proper dimarts contra l’Inter amb 61 punts i mantenint l’etiqueta de líder.

LA FITXA

FC Barcelona Lassa, 8

CD UMA Antequera, 1

Barça: Dídac, Léo Santana, Boyis, Ferrao, Joselito –cinc inicial- Marcenio, Dyego, Arthur, Esquerdinha, Roger, Rivillos.

Antequera: Cone, Miguel, Alvarito, Miguel Fernández, Pablo Ibarra –cinc inicial- Nano, Luis García, Saura, Dani Ramos, Òscar.

Gols: 1-0, Esquerdinha (min 7). 1-1, Saura (min 9) 2-1, Arthur (min 16). 3-1, Ferrao (min 19). 4-1, Dyego (min 20). 5-1, Rivillos (min 22). 6-1, Ferrao (min 36). 7-1, Roger (min 40). 8-1, Rivillos (min 40).

Àrbitres: Blas Alonso, García Hernández. Groga a Alvarito.

Assistència: 2.412 espectadors al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut