Local

PRÈVIA – Sense confiances a Girona

(20.30 hores) El Barça Lassa afronta una nova jornada d’OK Lliga contra un Citylift Girona que lluita per a la permanència

L’avantatge aconseguit fins ara a l’OK Lliga s’ha de mantenir. I per fer-ho cal seguir sumant victòries a domicili en pistes complicades com la del Citylift Girona, que es visitarà aquest dissabte (20.30 hores, OK Liga TV). El Barça Lassa jugarà contra un equip “amb molta qualitat” però que s’està jugant la permanència. “El Girona sempre ens planteja molts problemes, ens ho posarà molt complicat, ja que sempre ens ha costat obrir el marcador contra ells”, explica Edu Castro. 

El tècnic no podrà comptar amb el lesionat Sergi Panadero i tampoc amb Pablo Álvarez, que pateix una molèsties a l’adductor de la cama dreta. Cobriran les seves absències els jugadors del planter Àlex Josep i Antonio ‘Chino’ Miguélez. “Afrontarem el partit per ser molt competitius”, comenta Castro.

“Ho farem el millor possible perquè no es noti la baixa de Pablo Álvarez”

João Rodrigues

 

En el mateix sentit s’ha pronunciat João Rodrigues, “no tenir a Pablo Álvarez és important perquè és un jugador insubstituïble però l’equip respondrà bé com a col·lectiu i ho farem el millor possible perquè això no es noti”. L’equip portuguès també destaca que a Girona “haurem d’estar molt concentrats els 50 minuts per aconseguir la victòria” i que l’equip “està molt motivat per poder jugar la part final de tots els títols”.

Amb Josep Enric Torner a la banqueta

 A falta de set jornades, el Citylift Girona es troba en antepenúltima posició, tres punts per sota de la permanència. L’equip el dirigeix Josep Enric Torner, exjugador blaugrana entre el 1981 i 1987 -campió de quatre Copes d’Europa i tres Lligues amb el Barça, entre d’altres títols-. Torner, pare del jugador blanc-i-vermell Enric Torner (ex Forte dei Marmi), també és el sogre del porter blaugrana Sergi Fernández. 

Altres jugadors a tenir en compte són el veterà porter Jaume Llaverola, els joves Marc Palau, Marc Palazón i Oriol Garcia (amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana), Manel Garcia i els gironins Raul Pelícano, Marc Gómez i Jonathan Duran (incorporat a l’hivern).

Més notícies aquí