Gran ressò en la premsa internacional del Best Goal Ever

Gran ressò en la premsa internacional del Best Goal Ever

La votació dels fans que van triar el gol de Messi al Getafe com el millor gol de la història del Club ha tingut un gran impacte als mitjans d’arreu del món

L’endemà que el FC Barcelona revelés el resultat de la votació dels fans del millor gol de la història del Barça, els mitjans internacionals s’han fet ressò dedicant pàgines i planes digitals al gol guanyador de Leo Messi que va realitzar davant el Getafe durant les semifinals de la Copa del Rei la temporada 2006/07.

La BBC destaca, fins i tot, no només el gol escollit sinó el fet que els fans hagin triat tres gols de Messi com els tres millors de la història del Club: “El davanter argentí s’emporta els tres primers llocs de la votació” i afegeixen al subtítol: “Primera plaça: Leo Messi. Segona plaça: Leo Messi. Tercera plaça: Leo Messi” destacant la gran llegenda que és Messi pel Club i seguidors d’arreu del món.

I és que els votants van triar el gol marcat davant l’Athletic Club a la final de Copa del Camp Nou davant l’Athletic Club el 2014/15, mentre que el tercer va ser el marcat al Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid a les semifinals de la Lliga de Campions la temporada 2010/11.

Mitjans com el Bleacher Report i el Daily Mail entre molts d’altres han compartit el vídeo del millor gol de la història, així com també els posts a les xarxes oficials del Club. Un fet que ha generat molts comentaris a les seves plataformes digitals. Pel que fa a la premsa catalana, Sport i Mundo Deportivo, també s’han fet ressò tant en les versions en paper com digitals, així com també als seus propis canals a les xarxes socials.

Cal recordar que la diana del 10 blaugrana es va imposar als altres 63 gols que han participat en una competició que va arrencar a finals de desembre del 2018 i que ha reunit més de 500.000 vots en aquests tres mesos de competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut