Jaca espera el Barça

Jaca espera el Barça

Els blaugranes afronten la Copa amb l’espina clavada de l’eliminació a la Lliga, tot i haver estat superiors

Sembla que la Copa del Rei pot ser el títol predilecte per al Barça aquest any. L’hoquei gel pot seguir les passes de l’atletisme i de l'handbol i alçar-se aquest cap de setmana amb el títol de campió. Per fer-ho, els blaugranes tindran un camí molt dur, ja que hauran de superar el recent campió de Lliga, el Txuri-Urdin, i posteriorment el Puigcerdà o el Majadahonda a la final.

Pas a pas

“No renunciem a res, sortim a guanyar la Copa; però cal anar pas a pas i primer hem de centrar-nos en el partit de dissabte”, assegurava el tècnic blaugrana, Marcus Fajardo, en la prèvia del partit.

Els de Sant Sebastià són la bèstia negra de la Lliga Nacional d'hoquei, i no només pel nou títol, aconseguit fa una setmana, sinó perquè enguany només han perdut cinc partits al llarg de tota la competició -dos dels quals a la final de Lliga.

Segons Òscar Rubio, un dels referents en atac d’aquest Barça, “hem d’estar més fins que mai de cara a porteria, no només hauré de marcar jo sinó que davant el Txuri no podem permetre errors”.

Tota la Copa per Teledeporte

Els blaugranes disputaran la semifinal demà dissabte a les 16.30 h, després que el Puigcerdà i el Majadahonda s’hagin enfrontat (13.00 h). En cas de victòria, el Barça jugarà la final el diumenge a les 16.00 h. Tots els partits es podran seguir en directe pel web de Teledeporte, i la final es podrà veure en diferit pel canal de televisió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut