Toc d’atenció abans d’afrontar la Copa

Toc d’atenció abans d’afrontar la Copa

L’empat a Logroño és un avís per al Barça Lassa a una setmana de l’inici de la Final a Vuit de la Copa del Rei, en la que per aixecar el títol haurà de guanyar tres partits en tres dies

Queda una setmana per a que arrenqui la Final a Vuit de la Copa del Rei, i el Barça Lassa ja es prepara a consciència. L’equip s’ha entrenat tant el dijous com el divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i tindrà el cap de setmana de descans abans d’afrontar la setmana de la Copa. El conjunt blaugrana treballa amb l’empat de Logroño del dimecres passat ben present. És un toc d’atenció per a l’equip de cara al proper repte, ja que per aixecar el títol haurà de guanyar tres partits en tres dies.

El 28-28 del Palacio de los Deportes de La Rioja va suposar que s’escapés el primer punt de la temporada a la Lliga Asobal després de 23 jornades de victòries. Una demostració de que hi ha equips capacitats per complicar-te les coses, i en una competició com la Copa del Rei, en la qual els partits són a tot o res, encara més. Així s’ho pren l’equip a una setmana del partit de quarts, en què l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil serà l’escull per accedir a semifinals. A més, en cas de classificació és possible que l’equip que es creui en el camí del Barça Lassa sigui el Logroño La Rioja si guanya el seu quart de final contra el Guadalajara.

Un empat després de 27 victòries

El partit a Logroño va tallar una ratxa de 27 jornades consecutives amb victòria per al Barça Lassa. Als 23 partits d’aquesta temporada, que van servir per certificar el novè títol consecutiu, cal sumar les últimes quatre jornades del curs passat. La derrota per 28-29 contra el Fraikin Granollers al Palau és l’últim partit en què els blaugranes no havien guanyat. Per trobar l’últim empat cal anar a la jornada 13 de l’anterior temporada (26-26 a Guadalajara).

La ratxa s’amplia encara més si sumem els partits d’altres competicions estatals. A les 27 jornades de Lliga s’hi afegeixen els tres partits de l’última Copa del Rei, tres partits més de Supercopa de Catalunya, la Supercopa d’Espanya d’aquest curs i la Copa Asobal de passat mes de desembre. En total, 36 partits amb final victoriós del Barça Lassa abans de l’empat a Logroño. Un cop superada l’ensopegada, l’equip ja se centra en la Copa del Rei d’Alacant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut