Eusebio: “La nostra perseverança ha tingut premi”

Eusebio: “La nostra perseverança ha tingut premi”

Eusebio valora molt positivament la victòria d’aquest dimecres a Osca gràcies a la paciència que va tenir l’equip per madurar el partit A més de la golejada, el partit va oferir el debut d’Agostinho Cá amb el filial i el primer gol de Sergi Gómez

La victòria del Barça B a Osca d’aquest dimecres significa pujar a la sisena plaça de la classificació de la Liga Adelante. El partit, però, es va complicar en el minut 17, quan Camacho va fer el gol local. “Hem controlat la primera part, però no hem concretat el gran nombre d’ocasions que hem creat. Per la seva banda, l’Osca ens ha esperat al seu camp i en un contraatac s’ha avançat en el marcador”, va declarar Eusebio després del partit.

La segona part no va tenir un control tan clar del conjunt blaugrana, però “la nostra perseverança ha tingut premi i hem aconseguit posar-nos endavant al marcador; en aquests moments hem sabut patir i hem aprofitat les ocasions que hem tingut”, va afegir l’entrenador de La Seca.

Agostinho Cá, debut amb victòria

Un dels fitxatges del Barça B d’aquesta temporada, Agostinho Cá, va debutar a Osca quan en el minut 88 va substituir Espinosa. El jugador portuguès d’origen guineà va declarar, després del partit, que estava “molt content pel meu debut; estic molt còmode amb els companys i entrenadors d’aquest equip i intento treballar al màxim dia a dia per tenir minuts en un equip amb molta qualitat”.

Agostinho Cá no dissimulava la seva felicitat després del partit: “Estic molt feliç a Barcelona. M’agrada molt la ciutat i aquest grup és fantàstic”.

Gómez fa el seu primer gol

Sergi Gómez va aconseguir a Osca el seu primer gol amb el Barça B després de tres temporades a l’equip. “Estic molt content per haver aconseguit marcar el meu primer gol que ha servit per empatar el partit, i així poder tenir opcions per a la remuntada”, va afirmar el central.

I va afegir que “hem tingut moltes ocasions i crec que el resultat és just. Aquesta victòria ens dóna molta moral després de la derrota de divendres passat amb el 'Recre'”.

Planas, tocat

Carles Planas va iniciar el partit com a capità del Barça B, però va haver d’abandonar el terreny de joc a la mitja part a causa d’un cop al turmell dret. L’evolució d’aquesta lesió marcarà el temps de la seva recuperació.

Dongou el va substituir i va donar molta embranzida a l’atac blaugrana, cosa que va permetre la remuntada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut