Cara i creu per als internacionals blaugrana

Cara i creu per als internacionals blaugrana

Victòries d’Espanya, França i Suècia i derrotes de Bielorússia i Eslovàquia en el debut a la fase de classificació per a l’Europeu 2014

Els 11 internacionals del Barça Intersport dispersos en les seves seleccions van tenir sort diversa en l’estrena de la fase de classificació de l’Europeu. Per una banda, Espanya, França i Suècia van vèncer amb relativa comoditat. Per contra, Bielorússia i Eslovàquia van començar amb mal peu el seu grup.

Espanya, sense contemplacions

La selecció espanyola, amb Montoro, Sterbik, Entrerríos, Sarmiento, Viran, Tomás i Rocas, va superar Portugal per un contundent 34-20 a Sevilla. Els extrems barcelonistes Albert Rocas i Víctor Tomás van ser els màxims golejadors del matx, amb 6 i 5 dianes respectivament.

Tampoc no va tenir gaires problemes la França de Cedric Sorhaindo amb Lituània. Es va imposar per 27-18, amb un gol del jugador culer. Finalment, la Suècia de Jernemyr (que no va jugar per lesió) va desfer-se d’Ucraïna per un resultat més ajustat: 27-23.

KO de Rutenka i Stranovsky

A l’altra cantó de la moneda hi ha Rutenka i Stranovsky. Tots dos van iniciar amb derrota la fase de classificació per a l’Europeu 2014. Bielorússia va perdre per 36-28 a Islàndia, mentre que Eslovàquia va caure per 25-21 a Croàcia. De res van servir els 10 gols de Rutenka, ni els 3 de Stranovsky.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut