Espanya goleja Panamà i Itàlia s’imposa a l’Argentina

Espanya, amb sis blaugranes, ha estat molt superior a Panamà (8-3) i la Itàlia de Saad s’ha classificat per als vuitens després de superar l’Argentina (3-2) a la segona jornada del Mundial

El combinat espanyol ha sumat aquest dilluns la primera victòria al Mundial de Tailàndia. Ho ha fet davant Panamà (8-3), en un duel que ha dominat des dels primers compassos i en què ha tingut moltes ocasions de gol. Espanya ha sortit amb els blaugranes Cristian, Aicardo i Lozano en el quintet inicial. Al llarg del duel també han jugat els altres tres representants del Barça Alusport -Torras, Fernandao i Lin-.

Espanya s’ha avançat al primer minut de joc i sempre ha portat la iniciativa en el marcador. El blaugrana Lin ha estat l’autor del tercer gol de la selecció espanyola, amb un xut des de la frontal de l’àrea; Aicardo ha marcat el quart aprofitant una pilota morta dins l’àrea; i, just abans del descans, Lozano ha anotat el cinquè amb un xut que ha passat per sota de les cames del porter panameny. Amb aquesta golejada la selecció espanyola s’ha col·locat primera del Grup B per la millor diferència de gols amb l’Iran, que ha superat el Marroc per la mínima (2-1).

Itàlia-Argentina, plat fort de la jornada

Al Grup D, la Itàlia de Saad ha superat l’Argentina (3-2) en un dels plats forts d’aquesta segona jornada del Mundial i s’ha assegurat la classificació matemàtica per als vuitens de final. El blaugrana Saad ha marcat el gol de la victòria italiana a la segona part d’un partit molt igualat en què la selecció argentina s’havia avançat en el marcador.

El proper dijous 8 de novembre Espanya s’enfrontarà al Marroc i Itàlia es veurà les cares amb Mèxic en un duel intranscendent per als de Saad.