Agre retorn a la Superlliga (1-3)

El vòlei femení blaugrana cau a casa, en el retorn a la Superlliga femenina. Les blaugranes no van poder amb l’UCAM Múrcia

Dissabte passat es va produir el retorn oficial del 1r equip del Club a la màxima categoria del voleibol estatal. I el primer partit enfrontava les de Marta Gens a un vell conegut del Club, l’UCAM Múrcia, que en temporades anteriors ja havia estat rival del Club, un equip renovat i jove però amb experiència a SFV, en què la temporada passada havia arribat a semifinals.

Nervis d’inici

Amb aquestes premisses no va ser estrany que els primers punts del partit fossin de nerviosisme local i avantatge visitant com reflectia el 5-8 del marcador al primer temps tècnic, però a partir d’aquí les catalanes van començar a desenvolupar el seu joc per igualar el parcial al segon temps tècnic.

La igualtat es mantindria fins al final de set, una bona prova del que es trobarà l’equip aquest any: equips que saben aprofitar qualsevol oportunitat que se’ls dóna i un servei i un atac fallats són punts que faran caure els sets d’un costat o d’un altre. Així, 23-25 al final de set que mostrava el que s’havia vist a pista.

Millora en el segon i ensopegada en el tercer

Al segon set les de Marta Gens es van treure els complexos de sobre i van començar a jugar com saben. I van dominar-ho clarament en tot moment amb avantatges de dos i tres punts però dues noves errades van ajustar el marcador al 18-17. Després d’un temps mort blaugrana va tornar la tranquil·litat a les blaugranes i els permetia tancar el set amb un 25-20 molt encoratjador.

Bon inici del tercer set, però una altra vegada lliçó per a les catalanes: quan s’agafa avantatge no es pot aixecar el peu de l’accelerador, ja que qualsevol relaxació representa un gir en el joc. Del 7-2 es passava al 8-8. Ser novell en una categoria té preu, fins a tancar-lo amb 28-30 favorable a les murcianes

Sense opció

Però la resolució del tercer set va deixar molt tocades les blaugranes que van tornar a la pista totalment fora del partit. L’1-11 que va arribar a reflectir el marcador en fou una clara mostra. I cap de les variacions que va intentar la banqueta local va aconseguir girar el caràcter del partit. 11-25 al final de set i la primera derrota.