Sergi Fernández: “Hem de seguir amb aquesta bona dinàmica”

Sergi Fernández: “Hem de seguir amb aquesta bona dinàmica”

El porter del Barça d’hoquei patins alerta del partit d’aquest dimarts a Maçanet: “És una pista històricament complicada. A casa seva es fan molt forts” Gaby Cairo: “Es pot decantar el duel si som capaços de defensar de manera ordenada i atacar molt bé”

El Barça d’hoquei patins acumula tres victòries consecutives a l’OK Lliga -Lloret, Calafell i Vilanova- i vol ampliar aquesta ratxa aquest dimarts a la pista del Shum Grupo Maestre. “És una pista històricament complicada. Els resultats que han aconseguit en aquest inici de temporada no es corresponen amb l'equip que tenen. Costarà però hem de seguir en la bona línia que portem últimament”, ha explicat aquest dilluns Sergi Fernández després de l’entrenament. El porter blaugrana creu que els de Maçanet, tot i només haver guanyat un partit, mantindran el seu estil de joc: “Són jugadors amb molta tècnica individual que els agrada atacar. No són un d'aquests equips que es tanquen al darrere. A casa seva es fan molt forts”.

Fernández ha afirmat que l’equip està molt content per la dinàmica actual i que, com a porter, agraeix l’alt nivell defensiu mostrat en els últims compromisos: “Quan defensem tots com sabem arriben molt poques vegades a porteria i els porters ho agraïm”.

Cairo, prudent

Gaby Cairo ha afegit que l’enfrontament “es pot decantar si som capaços de defensar de manera ordenada i atacar molt bé”. Aquest dilluns, l’entrenador blaugrana ha conversat una estona amb Marc Julià, un dels quatre joves jugadors blaugrana que dissabte van perdre la final de l’Europeu Júnior amb la selecció espanyola: “Estava desil·lusionat perquè és un jugador a qui li agrada guanyar sempre. Hem parlat una mica de com havia anat el partit. Tot i que estiguin acostumats a guanyar, crec que és una bona experiència per a ells haver arribat a la final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut