Bons resultats a la classificació per a l’Europeu

Bons resultats a la classificació per a l’Europeu

Els blaugranes que juguen amb Espanya, Sorhaindo amb França i Jernemyr amb Suècia tornen amb victòries Rutenka, amb Bielorússia, torna amb un empat i Stranovsky, amb Eslovàquia, torna sense cap triomf

Un cop finalitzats els dos primers partits de la fase de classificació de l’Europeu 2014 que tindrà lloc a Dinamarca, els onze blaugranes retornen a Barcelona amb un bon bagatge general amb vista a classificar-se per a la cita de l’Europeu.

Dos triomfs

Nou dels onze blaugranes han assolit els dos triomfs en els dos primers partits de la fase de classificació. Rocas, Sarmiento, Entrerríos, Viran, Sterbik, Tomás i Montoro amb Espanya, Sorhaindo amb França i Jernemyr amb Suècia -que va ser present però no va poder participar a causa de molèsties a l’esquena- tornen a Barcelona amb un ple de victòries.

Espanya es va desfer a la segona jornada de Suïssa per 22 a 33. Destacada va ser la contribució dels extrems blaugrana. Tomás va fer 6 gols i Rocas, 5. Sorhaindo, amb França, es va imposar a Turquia i Lituània i agafa el bon camí per classificar-se per l’europeu. Jernemyr no va disputar els partits davant Ucraïna i Holanda però va ser donant suport a les dues victòries sueques.

Empat i derrotes

Rutenka va assolir un empat amb Bielorússia contra Eslovènia i van caure amb Islàndia. Amb 10 gols en cadascun dels partits, Rutenka va ser el referent ofensiu de la seva selecció.

Per la seva part, Martin Stranovsky és l’únic blaugrana que no va aconseguir puntuar en aquests dos partits. Eslovàquia va caure amb Croàcia i Hongria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut