Gran partit sense premi final (2-3)

El vòlei blaugrana cau davant l’AD Càceres, malgrat haver disputat un molt bon partit

El partit jugat a Cornellà de Llobregat entre el FC Barcelona i l’AD Càceres es pot descriure amb una paraula: etern. Després de 2 hores i 40 minuts, en què ha succeït de tot, inclosa una avaria tècnica en l’enllumenat. Els espectadors que s’han acostat al Parc Esportiu han pogut presenciar un partit d’un gran nivell, dels millors partits de la categoria, tal com s’esperava per l’entitat d’ambdós equips.

Ordre i set i canvi en el segon

El primer set, que ha caigut cap a la banda blaugrana, ha portat el segell de l’ordre de joc, un FC Barcelona molt ben organitzat ha pogut frenar l’atac dels de Càceres, sobretot per no permetre les seves sortides amb els centrals.

El segon set ha canviat el control del joc i els visitants han imposat el seu atac per les puntes obligant els locals a forçar el seu servei, i, amb això, els seus errors. Aquesta situació ha fet que Sergi Bosch hagi canviat el plantejament del partit i aprofitar en Manu Crespo com a oposat i César Marcobal a la posició de central.

Igualtat i lluita

En el tercer període, amb les modificacions efectuades, l’equip ha pogut tenir un millor ritme de joc i s’ha imposat per 25 a 22, amb la gran actuació de Fran Plaza, el jugador nascut a Sant Joan Despí. Fran està demostrant que és un ferm titular per a Sergi Bosch, a cop de grans defenses i molt bon servei.

El quart període ha estat caracteritzat per la igualtat. Tot i que els visitants han aconseguit avantatges durant el transcurs del joc, els blaugranes han pogut remuntar parcials, però finalment els blaugranes no han estat capaços de tancar el set, i així s’ha arribat al desenllaç del cinquè set.

Mala sort al final

Un darrer set que ha estat molt renyit a cop de bloqueig i on els entrenadors han seguit amb la tasca tàctica per emportar-se el partit, amb tots els temps morts esgotats i un gran nombre de canvis en pro de la competitivitat dels seus equips.

Així doncs, ha finalitzat amb un ajustat 13 a 15, on l’AD Càceres s’ha endut el partit que podia haver caigut per part blaugrana a finals del quart set i fins al final del partit els locals han mantingut les opcions de victòria.