Itàlia segueix els passos del Brasil i es classifica per a vuitens

Saad Assís ha estat titular davant Mèxic, però no ha marcat Els italians acaben la primera fase amb tres triomfs, cap derrota i 17 gols a favor Itàlia jugarà els vuitens el 12 de novembre a les 10.00 hores, davant un rival encara per conèixer

La Itàlia del blaugrana Saad Assís ha fet els deures. Malgrat que els ha costat força marcar el primer gol davant d’una combativa selecció de Mèxic, els 'azzurri' han acabat imposant-se per 2-5 als centreamericans. L'anècdota del matx ha estat la presència d'un ocell que ha fet interrompre el joc en més d'una ocasió.

Mèxic, un rival incòmode

Marco Ercolessi ha estat el jugador que ha obert la llauna dels mexicans quan quedaven 2.53 per arribar al descans. A la represa, Mèxic ha empatat mitjançant  Morgan Plata, però els italians ràpidament han respost amb dos gols gairebé consecutius obra d’Ercolessi i Cortino, aquest darrer a 14 minuts per al final del matx. Quan restaven sis minuts per al final, els mexicans han donat emoció al tema marcant el 2-3 (Morgan Plata), però els italians han acabat sentenciant amb dos gols més de Fortino i Leggiero.