Eusebio: “Hem de recuperar i mantenir un nivell alt de joc”

Eusebio: “Hem de recuperar i mantenir un nivell alt de joc”

El Barça B rep el Numància aquest dissabte al Mini, a les 18 hores, en la 13a jornada de la Lliga Adelante L’equip d’Eusebio buscarà els tres punts, després de la derrota a Anduva dissabte passat, davant un equip que encara no ha guanyat a domicili

El Barça B rep aquest dissabte (18 h, Esport3) el Numància al Miniestadi amb la intenció d’aconseguir els tres punts per mantenir-se en les posicions privilegiades de la classificació de la Lliga Adelante. “Després de la derrota amb el Mirandés hem de recuperar i mantenir un nivell alt de joc amb mentalitat i intensitat”, ha explicat aquest divendres Eusebio Sacristán.

A més, ha parlat sobre el jove lateral esquerre, Alejandro Grimaldo. “Grimaldo està tenint actuacions brillants i estem molt contents amb el seu rendiment. Vam decidir donar-li descans els dos últims partits, ja que tenim una plantilla àmplia i jugadors que poden ocupar aquesta posició. Els jugadors han de sentir que tenen competència”, ha assegurat.

Juste i Planas, úniques baixes

Eusebio Sacristán podrà comptar amb tots els jugadors de la plantilla, a excepció de Juste i Planas. Sergio Juste ha fet recuperació al gimnàs, mentre que Carles Planas ha fet readaptació al camp i està en la recta final de la recuperació de l’esquinç de turmell que es va fer a Osca.

Tots al Mini!

L’entrada per als socis i menors de 12 anys és totalment gratuïta per a tots els partits del Barça B a casa, mentre que, gràcies a la promoció ‘Futbol amb amics’, cada soci pot comprar 3 entrades a 3 euros per entrada en cada partit, una oportunitat única per anar amb els amics a veure aquest interessant partit. Per a la resta de públic, els preus oscil·len entre els 5 i els 14 euros.

“Per als nostres jugadors és molt millor que hi hagi públic al Mini. Volem que la gent s’ho passi bé amb el nostre joc, intentarem que així sigui”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

El Numància, rival perillós

El Numància es presenta al Mini amb la moral alta després d’aconseguir empatar l’últim partit davant el Vila-real a Los Pajaritos. El conjunt de Pablo Machín porta, però, una ratxa de quatre partits sense conèixer la victòria i encara no ha aconseguit sumar tres punts fora de casa. En aquests moments l’equip sorià ocupa la 17a posició, amb 14 punts.

“El Numància és un equip homogeni, solidari i que es defensa molt bé. Alternen possessió amb joc directe i tenen bons rematadors i arriben molt bé a l’àrea contrària”, ha conclòs el de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut