El FC Barcelona debuta a Europa rebent l’Igualada

El FC Barcelona debuta a Europa rebent l’Igualada

Els blaugrana volen recuperar un títol que no guanyen des de la temporada 2009/10 Els de Cairo tenen l’Igualada, el Quevert francès i el Candelária portuguès al seu grup

El FC Barcelona torna a la Lliga Europea. El conjunt blaugrana torna a disputar la màxima competició continental amb un sol objectiu entre cella i cella: recuperar el títol que se’ls va escapar la temporada passada a Lodi davant el Liceo. El Barça no guanya l’antiga Copa d’Europa des de la temporada 2009/10, quan es va imposar al Vic en la final jugada a Valdagno. El matx davant l’Igualada es juga a les 21.00 hores.

Com arriba el FC Barcelona

El nivell dels barcelonistes és òptim per afrontar el debut europeu. De fet, sembla que Cairo ha trobat l’equilibri perfecte en atac i en defensa, perquè és ara quan millor està jugant el seu conjunt. Goleja i rep pocs gols. La presència de jugadors com Gual o Ordeig al darrere dóna més consistència a un bloc que, a més, està molt fi al davant. Torra ha recuperat l’olfacte golejador –suma 13 gols a l’OK Lliga- i Pablito Álvarez en porta 9. Si a tot això hi sumem l’efectivitat de Sergio Miras des del punt de penal , hi trobem els ingredients perfectes pel bon moment del FC Barcelona.

El rival

L’Igualada HC és un equip molt diferent del de la temporada passada. A l’OK Lliga són sisens, amb quatre triomfs i tres derrotes. Sorprèn una mica el seu rendiment, ja que ha perdut un referent com era l’exblaugrana Edu Fernández, que ha marxat a jugar a França perquè les condicions econòmiques eren molt més òptimes.

El veterà Marçal Casadevall (31 anys) és el seu màxim golejador amb 11 dianes a la Lliga domèstica. Es tracta d’un jugador de tall defensiu que té molt bona arribada. La incorporació més destacada en l’equip que entrena Cesc Monclús és el retorn del veterà David Cáceres, després de la seva etapa al modest CP Monjos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut