Pascual: “El Granollers és un equip que va a més”

Pascual: “El Granollers és un equip que va a més”

Pascual alerta del perill del Fraikin Granollers i que cal “recuperar el joc que tenia l’equip abans de l’aturada”

Darrer entrenament abans del partit de dissabte a les 18.30 h davant el Fraikin Granollers, i moment en què el tècnic del FC Barcelona Intersport, Xavi Pascual, ha valorat el derbi de l’handbol català. Pascual ha enviat un missatge clar: cal anar alerta amb el Granollers, i cal recuperar la dinàmica d’abans de l’aturada.

Agafar de nou el ritme

Pascual ha parlat de les dues vessants principals que, segons el tècnic blaugrana, té el partit davant els vallesans: “El Granollers sempre ens crea dubtes i problemes. Cal tenir present que són un equip que està anant a més, i cal veure si nosaltres som capaços de tornar a agafar el ritme que teníem abans de l’aturada”.

I és que el FC Barcelona Intersport torna a la competició després de l’aturada per la disputa de la classificació de l’Europeu de seleccions. Pascual explicava, sobre l’estat de l’equip: “La gent està bé, però cansada. Venim d’on venim, amb un estiu molt dur. No ens queda més remei que tornar-nos-hi a posar”.

“Em preocupa que tornem a agafar el ritme que portàvem. Els derbis són sempre complicats i cal tenir-los més presents”, afirmava Xavi Pascual.

Fraikin Granollers, rival de nivell

La trajectòria de l’equip entrenat per Toni Garcia no passa desapercebuda per a Pascual: “Toni Garcia està fent una molt bona tasca, està traient molt de suc a la seva plantilla. Tenen bons jugadors en l’un contra un. Només s’han de lamentar les absències de Del Arco i Salinas, que són baixes importants per a ells”.

“La seva primera línia, amb Malasinskas, Félez, Pujol, Raúl Campos…, és difícil de parar i els pivots Grundsten i Capdevila estan fent molta feina”, afirmava Pascual, en referir-se als perills del Granollers.

Pascual ha destacat la feina que està fent el porter cedit pel FC Barcelona, Gonzalo Pérez de Vargas: “La porteria del Granollers està rendint a un bon nivell. Gonzalo Pérez de Vargas està fent una molt bona temporada i no sé si Manel Pérez estarà a punt, ja que tenia molèsties, però entre tots dos formen una molt bona parella de porters”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut