FC Barcelona - Igualada: Estrena europea amb empat (1-1)

El FC Barcelona arrenca la Lliga Europea amb un empat a casa contra l’Igualada, que s’havia avançat en el marcador en el primer minut de partit

El FC Barcelona ha arrencat la Lliga Europea amb un empat al Palau Blaugrana. El conjunt dirigit per Gaby Cairo no ha pogut encadenar la seva cinquena victòria consecutiva –les quatre anteriors, a la Lliga- i ha cedit un empat com a local en la primera jornada europea, en què ha hagut d’igualar la rapidíssima diana inicial de Cáceres. Torra ha fet l’1-1 definitiu en el segon temps.

0-1 en un tres i no res

El partit no ha pogut començar pitjor per al FC Barcelona. Quan encara no havien transcorregut ni 60 segons de partit, l’Igualada s’ha avançat al Palau Blaugrana mitjançant Cáceres. L’equip de Cairo, però, a remolc pràcticament des del xiulet inicial, ha reaccionat positivament al 0-1 i ha cercat l’empat insistentment, que s’ha resistit durant tot el primer temps.

En la segona meitat, Torra ha assolit l’empat en el minut 33. Quedaven encara molts minuts perquè l’equip amb més corones europees s’estrenés a la competició europea amb victòria, però la falta d’encert en els metres finals han acabat permetent que l’Igualada marxés amb un punt del Palau Blaugrana. El FC Barcelona visitarà el Quevert francès en la segona jornada de la competició.