Duel de 'grans' de l’handbol al Palau Blaugrana

Duel de 'grans' de l’handbol al Palau Blaugrana

El pavelló blaugrana acull dissabte el derbi de l’handbol català en què es veuran les cares el Barça i el Granollers, els dos equips que més partits de l'Asobal han disputat

Un dels millors partits i més emocionants de la temporada de l'Asobal tindrà lloc dissabte a les 18.30 h, en directe per Sportmania, al Palau Blaugrana. El FC Barcelona Intersport i el Fraikin Granollers es trobaran a la pista blaugrana per disputar el 27è derbi al Palau des de la creació de l’Asobal.

No val a badar

Malgrat que el FC Barcelona Intersport és el líder invicte de la Lliga, amb vuit triomfs en vuit jornades, i ha guanyat 23 dels 26 derbis disputats al Palau, els homes de Pascual saben que en els partits davant el Granollers l’estadística no serveix.

Després de l’arribada dels internacionals, dimecres passat, el FC Barcelona Intersport ha preparat intensament el partit davant el BM Granollers. Pascual no decidirà, fins poc abans del partit, la convocatòria definitiva. El partit del segon equip amb el MediCentro Gijón de les 16.15 h i les molèsties cervicals de Jernemyr faran que el tècnic no la decideixi fins al darrer moment.

Els blaugranes arriben al derbi com a millors atacants de la Lliga, amb 275 gols marcats en vuit partits, i com a millor defensa, amb 176 gols rebuts.

Sense el màxim golejador

El Fraikin Granollers es presenta al Palau sense el seu màxim golejador, Rodrigo Salinas, que està disputant la Copa d’Àsia de Clubs amb un club de Kuwait. Sense el seu màxim referent ofensiu, 38 gols, el vallesans hauran de buscar alternatives per superar les 20 temporades que porten sense guanyar al Palau.

Un dels jugadors destacats del Fraikin Granollers és el porter cedit pel FC Barcelona Intersport, Gonzalo Pérez de Vargas. Pérez de Vargas està contribuint que els vallesans siguin la tercera millor porteria de la Lliga, amb un 37% d’aturades, per darrere del Barça Intersport i el Logronyo.

Els vallesans arriben al Palau després d’haver-se imposat per 34 a 28, a casa, davant del BM Aragó, i de ben segur que plantejaran moltes dificultats als homes de Pascual, en un dels partits més interessants de l’Asobal al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut