Pascual: “Quan juguen amb els de dalt donen el màxim”

Pascual: “Quan juguen amb els de dalt donen el màxim”

Xavi Pascual recela de la irregularitat del BM Aragó i recorda que “en el darrers anys hem guanyat amb moltes dificultats a la seva pista”

Abans d’afrontar dimarts a les 20.30 h el partit davant el BM Aragó corresponent a la jornada 10 de la Lliga Asobal a Saragossa, Xavi Pascual ha valorat el partit a la capital aragonesa davant els mitjans informatius.

Irregulars, però no amb els grans

La temporada del BM Aragó s’ha vist sorpresa per derrotes davant equips teòricament amb menys potencial com Villa d’Aranda i el BM Granollers. Malgrat això, els aragonesos són el cinquè classificat de l’Asobal. Pascual veu el partit “molt complicat”: “Sempre ens ho posen molt difícil i dimarts tindrem moltes dificultats”.

“Ells són un equip amb un punt d’irregularitat, però la seva irregularitat es produeix amb els equips de la zona baixa. Quan juguen amb el equips de dalt donen el màxim i tenen molt bons jugadors”, argumentava Pascual sobre el moment del BM Aragó.

Equip recompost i perillós

El BM Aragó ha sofert canvis aquesta temporada. “Malgrat que Iñaki Malumbres ja no està amb ells, Kapellin està realitzant una temporada de mèrit. La seva primera línia té molta capacitat de llançament”, explica Pascual sobre aquest fet.

“El joc dels seus centrals, el treball al pivot de Javi Garcia, Molina a la lateral, la velocitat en els canvis i el joc ràpid dels seus extrems fan que sigui un molt bon equip. Alternen grans partits amb actuacions una mica irregulars, però estic convençut que davant de nosaltres jugaran bé”, explicava el tècnic del FC Barcelona Intersport.

Pascual també destacava: “L’aportació d’Alex Duixebàev. L’estil d’aquest jugador els ha anat molt bé a Saragossa i la contribució defensiva de Demetrio Lozano, de Sergio Ruiz i d’Asier Antonio fa que siguin molt potents darrere i, a més, jugant a casa sempre donen molt més del que pots esperar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut