Majoria de victòries per al planter

El cap de setmana del futbol formatiu blaugrana ha estat marcat pels bons resultats. Dels 17 partits, 14 han acabat amb victòria del Barça, destacant la del Cadet A en l’últim minut

CORNELLÀ 2 – 1 JUVENIL B. LLIGA NACIONAL

Derrota del Juvenil B al camp del Cornellà en un partit que es va decidir amb dos gols d’estratègia dels locals. Al quart d’hora de joc el Barça va aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de Lucas del Campo, però arribats a la mitja hora de partit, un córner del Cornellà va acabar amb una rematada de cap que va significar l’empat. Amb l’1-1 es va arribar al descans, i, en la segona meitat, de nou en un llançament des de la cantonada, els locals es van avançar. Tot i la insistència dels nois de García Pimienta per aconseguir la igualada, no van aconseguir perforar la porteria del Cornellà i el 2-1 va acabar sent definitiu.

JÀBAC I TERRASSA 2 – 3 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Victòria in extremis del Cadet A al camp del Jàbac i Terrassa. El partit va començar de la millor manera possible per als blaugranes, ja que en només tres minuts es van col·locar amb un tranquil·litzant 0-2 amb gols de Sergi Canós i Serroukh. Tot i la rapidesa dels gols, el resultat no es va moure més fins a la segona part. A la represa, Ferrer va retallar distàncies i, en el minut 56, va arribar una jugada decisiva: un penal a favor dels egarencs i l’expulsió del blaugrana Adrià Vilanova van situar l’empat en el marcador amb el Barça jugant amb un jugador menys. Els nois de Quique Álvarez, però, van seguir buscant el gol de la victòria i aquest va arribar a un minut del final del partit. Marc Río va fer el 2-3 final que li permet al Cadet A seguir perseguint al líder a només un punt de diferència.

CADET B 4 – 1 CAMBRILS UNIÓ. LLIGA PREFERENT

La connexió atacant del Cadet B entre Lee i Carles Aleñá va ser decisiva per aconseguir una àmplia victòria contra un Cambrils Unió que va plantejar un partit defensiu des del primer minut. El primer gol, de Carles Aleñá en el minut 6, va facilitar les arribades dels blaugranes, que abans del descans ja havien sentenciat el partit. Lee va fer el 2-0 amb una rematada de cap a la sortida d’un córner llançat per Aleñá, i després es van intercanviar els papers per fer el tercer gol. L’assistència del coreà la va definir el migcampista amb solvència. A la sortida dels vestuaris, Adam va marcar per al Cambrils un gol que és tot just el segon que rep el Cadet B de Franc Artiga en tota la temporada. Lee, al quart d’hora del segon temps i després d’enviar un xut al travesser, va tornar a marcar de cap per situar el definitiu 4-1 en el marcador.

INFANTIL A 6 – 0 CE L’HOSPITALET. LLIGA PREFERENT

L’Infantil A segueix amb el ple de victòries en els vuit partits de Lliga que es porten disputats. Aquest cap de setmana va superar sense cap dificultat L’Hospitalet per un clar 6-0. El partit va ser de domini blaugrana en tot moment, amb un bon joc col·lectiu i amb moltes ocasions. A la mitja part, el resultat era de 2-0 gràcies a dos gols de Lluís Mangas en els minuts 5 i 15. Ja en la segona part, amb un Hospitalet inofensiu en atac, quatre gols més de Maudo, Valery, Iker i Bobbi van arrodonir el resultat final.

EL VENDRELL 0 – 2 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Victòria de mèrit d’un Infantil B que va visitar el camp d’un Vendrell que va fer un joc molt directe i de molta pressió. Tot i aquesta pressió, els nois de Marcel Sans van dominar la possessió i van aconseguir avançar-se en el marcador en el minut 20 amb un gol de Pere Mogente. Entrada la segona part, Pau Martínez va sentenciar la victòria blaugrana i, posteriorment, podrien haver arribat un o dos gols més. El marcador, finalment, però, va acabar sent de 0-2 i l’Infantil B segueix a la caça del líder, l’Escola Valls.

ALEVÍ A 10 – 0 CORNELLÀ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Còmode triomf de l’Aleví A contra un Cornellà amb jugadors de primer any que van patir la diferència d’edat. Tot i que la victòria va quedar sentenciada en la primera part, la golejada no es va materialitzar fins a la segona. En l’inici el Cornellà va jugar amb molta intensitat i el Barça només va fer tres gols. Després del 3-0 al descans, però, va arribar el festival de gols blaugrana. Adrià Altimira, amb quatre dianes, i Anssumane, amb tres, van ser els màxims golejadors, mentre que Sergi Rosanas, Nil Fabregó i Take en van aportar una cadascun.

ALEVÍ B 5 – 1 CORNELLÀ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Important victòria de l’Aleví B contra el fins ara líder que col·loca els blaugranes al capdavant de la classificació. En la primera part l’Aleví B no es va trobar còmode i, tot i tenir més possessió de pilota, les ocasions no van arribar amb claredat. El Cornellà es va avançar en el marcador gràcies a un gol de falta i va arribar al descans amb l’avantatge de 0-1. En el segon temps, els nois de Jordi Font van sortir més decidits i van saber trobar la manera d’arribar amb perill a la porteria contrària amb un bon joc d’equip. En un tercer quart molt bo, l’Aleví B va remuntar el resultat gràcies als gols de Nil Garrido (2) i Marc Domínguez, i ja amb més tranquil·litat, en el definitiu quart període, Julián Mahicas, amb dues dianes, va acabar d’arrodonir la victòria.

MANRESA 1 – 4 ALEVÍ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Bona remuntada de l’Aleví C contra un Manresa que se’n va anar al descans per davant en el marcador. En el minut 10 va arribar el gol local, en una primera part en la qual el Barça no va saber fer-se amb el control de la pilota. En la segona meitat, però, va aparèixer la millor versió dels nois d’Àlex Gómez, i al final del tercer quart, amb un bon joc atacant i moltes ocasions, ja havien capgirat el marcador amb gols de Jan Reixach i Raül Martínez. L’últim període va servir per sentenciar la victòria amb dos gols més de Jan Reixach i Gerard Urbina.

PRAT 1 – 3 ALEVÍ D. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Triomf poc brillant de l’Aleví D al Municipal Sagnier contra el Prat. Els blaugranes van imposar la seva superioritat sense fer un joc molt brillant i van acabar sumant tres punts més per seguir liderant la classificació. El primer quart va acabar amb un solitari gol d’Àlex Rico que suposava el 0-1, però un desencertat segon quart va permetre que el Prat fes el seu gol. Tot i això, l’avantatge blaugrana no va desaparèixer i es va arribar al descans amb el resultat d’1-2 gràcies al gol d’Òscar Romero. Ja en l’últim quart, un gol en pròpia porteria dels locals va sentenciar la victòria per als nois de Xavi Bravo, que sumen els 18 punts possibles en els sis partits que es porten disputats.

GIMNÀSTIC MANRESA 1 – 13 BENJAMÍ A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

El Benjamí A es va imposar còmodament al Gimnàstic de Manresa en un partit en què els blaugranes van ser superiors en tot moment. Gràcies a un joc combinatori, de pressió i de molta possessió van arribar les ocasions i els gols. Al descans el marcador era d’1-6, i els gols van anar caient fins al definitiu 1-13. Xavi Pleguezuelo i Arnau Martínez van aconseguir un hat-trick, mentre que Mamadou Bah i Alejandro Balde van sumar dues dianes cadascun. Xavi Simons, Marc Pelaz i Álvaro Martí també van aportar un gol a la golejada que manté al Benjamí A de Sergi Milà invicte al capdavant de la classificació amb set victòries i un empat.

BENJAMÍ B 7 – 0 PRAT BLAUGRANA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Còmode triomf del Benjamí B sobre un Prat Blaugrana que no va ser capaç de crear excessiu perill a la porteria del Barça. En el primer quart, i en només tres minuts, el Benjamí es va avançar amb dos gols d’Hugo i Gabriel. Abans del descans el resultat era ja de 5-0 gràcies als gols de Xavi Pérez, d’Hugo, el segon del seu compte particular, i de Pau Servat. En el segon temps, amb la victòria sentenciada, el Benjamí va arrodonir la golejada amb dues dianes de Sicu Camara i Nadir per continuar seguint de ben a prop –només un punt‒ el líder, el Cubelles.

VILADECANS 3 – 10 BENJAMÍ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Sòlida victòria del Benjamí C, que es va refer amb contundència dels dos gols inicials del Viladecans. Els locals es van trobar amb el 2-0 gràcies a dues jugades aïllades, però els nois de Jordi Pérez no van abaixar els braços i van remuntar. Al final del primer quart van aconseguir empatar gràcies a dos gols d’Aleix Garrido, que reapareixia després de moltes setmanes lesionat, i que va ser el principal artífex de la reacció blaugrana. Al descans el resultat ja era de 2-4 favorable al Barça. En la segona meitat es va sentenciar la golejada gràcies al bon joc d’equip i a les múltiples arribades a la porteria contrària. Aleix va acabar aconseguint un hat-trick, i Iker Merino va fer quatre gols. Marc Jurado, Ilias i Diego van marcar una diana cadascun per mantenir l’equip líder en solitari amb els 18 punts possibles.

BENJAMÍ D 1 – 3 GIMNÀSTIC MANRESA. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Derrota del Benjamí D marcada per la diferència física entre els dos equips. En la tònica de tota la temporada, els nois d’Òscar Hernández van tornar a trobar-se amb un equip físicament molt superior i van patir-ho en la primera part. El Gimnàstic Manresa, líder de la categoria, va aconseguir col·locar-se amb un 0-3 en el marcador abans del descans. La segona meitat, però, va canviar completament de color i els blaugranes van aconseguir el control del joc. Les ocasions es van repetir, però només van poder fer un gol, en pròpia porteria després d’un xut de Capdevila. L’absència dels visitants en atac no va permetre la remuntada i l’1-3 va ser definitiu.

PREBENJAMÍ 5 – 3 SANT ANDREU. LLIGA FUTBOL 7

Treballada victòria del Prebenjamí contra un molt bon Sant Andreu que va complicar el joc blaugrana. Tot i el bon paper dels visitants, el Prebenjamí es va avançar per 4-0 en un primer quart excel·lent. En el segon període, però, el Sant Andreu va reaccionar i, amb tres gols consecutius, va situar un ajustat 4-3. Tot i les dianes visitants, el control era blaugrana i en la segona part ho va seguir sent. En el tercer quart va arribar el cinquè que acabaria tancant el resultat final. Pau Ortega, amb tres gols, i Iker Sánchez i Adrià Capdevila amb un cadascun van ser els golejadors blaugrana.