Planten cara a un dels favorits (3-0)

Malgrat la derrota del vòlei masculí del FC Barcelona a Palència, els blaugranes planten cara a un dels millors equips de la categoria

El partit jugat a Palència entre el FCBarcelona i el CyL Palència va tenir lloc al Campo de la Juventud dissabte a la tarda. Resultat de 3-0 a favor dels castellans després de tres intensos sets en què els de Sergi Bosch van donar la cara davant dels actuals campions de la SM2, amb un equip ple de subcampions del Món Júnior. Els espectadors que es van acostar, entre ells la Penya Blaugrana de Palència, van poder veure un partit d’un gran nivell, especialment el segon set, en què hi va haver punts realment espectaculars.

Costa d’entrar al partit

Al primer set va costar entrar dins el partit. Els castellans van anar per davant del marcador amb diferències àmplies a causa de la seva efectivitat en atac i treien profit de la seva alçada en el bloqueig.

En la segona mànega els blaugranes van adaptar el seu joc i per mitjà d’una gran variabilitat d’atac responien amb bons parcials retallant les diferències. Tot i tenir opcions de guanyar el set, l’equip dirigit pel reconegudíssim R. Maldonado va exercir el paper d’amfitrió i va sentenciar el set, posant el 2 a 0 per als locals.

L’inici marca

En el tercer tram de l’enfrontament, els locals van començar molt forts, i aprofitant el bon servei van apuntar-se un parcial de 8-3, cosa que va fer anar a remolc la resta del set. Tot i així, els blaugranes van posar el seu esperit de lluita i van deixar-hi la pell, fins a arribar a retallar les distàncies al 16-13. I una altra vegada un bon moment de servei i de bloqueig dels locals va deixar els blaugranes sense opcions de jugar cap altre set.

Cal destacar que durant el transcurs del partit va debutar el jove del planter Felipe Betancourt, que comentava al final del partit: M’he sentit molt còmode dintre del camp, però em sap greu no haver ajudat l’equip a guanyar, ja que això és per al que ens entrenem cada dia”.