Arrenca la temporada del patinatge artístic

Arrenca la temporada del patinatge artístic

La Copa CEGVA, disputada a Viella, dóna el tret de sortida a la temporada del patinatge artístic blaugrana

El patinatge artístic sobre gel del FC Barcelona ja està en marxa. Amb la disputa de la Copa CEGVA a Viella arrencava la primera competició de la Lliga Catalana d'aquesta temporada. El Club ha portat 31 patinadors de totes les edats, des de patinadores que debutaven en aquesta competició fins a categories sèniors.

Èxits amb els més petits

A la categoria d’Escola, Júlia Rodríguez i Berta Guinovart, amb tan sols 6 anys i que competien amb rivals de fins a 8 anys, van aconseguir realitzar una molt bona competició finalitzant en la segona i la quarta posició respectivament.

En la categoria Debutant es va aconseguir l'or amb la Martina Ruda i la plata amb Annika Huestis. Totes dues van dur a terme un programa net. En la mateixa categoria masculina, Lluís Garcia ha aconseguit la segona plaça.

En la categoria Benjamí, dues patinadores a dalt del podi, Martina Puiggalí i Anna Royo amb la plata i el bronze, igual que en Debs A, en què Maria Goloubev ha quedat segona i Laia Luque la tercera, respectivament. En Aleví patinava per primera vegada l'Ana Xiao, que a poc a poc anirà introduint-se en el mon de les competicions.

I més èxits amb les més grans

En Infantil A i Júnior A, or per a la blaugrana Jade Plancke i per al blaugrana Alex Abad, també estrenant-se en aquesta competició per primera vegada.

En les categories Nacionals, els patinadors i patinadores del FC Barcelona van obtenir molt bons resultats. A la Categoria 2a la Ingrid Amarante s'ha fet amb la segona posició a centèsimes de la primera i Daniel Periz s'ha penjat l'or. Ingrid Riera s'ha fet també amb l'or a la categoria Debs.

En Infantil han pujat al podi amb una primera i segona posició, Marta Guinovart i Maria Rodriguez i per finalitzar en la categoria Novice han pujat a dalt del podi Irene Manau amb una segona posició i Júlia Ribas amb una tercera posició. En la mateixa categoria masculí a dalt de tot del podi ha pujat Ton Consul i al seu costat amb una segona posició l'Aleix Gabara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut