Clausura del Laureus Global Summit

Clausura del Laureus Global Summit

El vicepresident de l’Àrea Institucional, Carles Vilarrubí, ha clausurat les jornades de treball que cada any celebra la Fundació Laureus i que enguany s’han dut a terme a les instal·lacions del FC Barcelona

Aquest dimecres a la tarda s’ha posat el punt i final a la convenció anual de la Fundació Laureus Sport for Good que s’ha celebrat des de dilluns a les instal·lacions del FC Barcelona. Unes 130 persones, representants de més de 100 projectes esportius internacionals en comunitats amb suport de Laureus, han participat en aquestes jornades de treball en què s’han compartit coneixements i innovació en l’àrea del desenvolupament de la joventut a través de l’esport.

Carles Vilarrubí, vicepresident de l’Àrea Institucional del FC Barcelona, ha estat l’encarregat de clausurar la Laureus Global Summit en un acte que ha tingut lloc a la Sala París de l’Estadi. El directiu ha felicitat els líders dels projectes per la feina feta durant aquests dies i els ha engrescat a seguir endavant.

Acord de col·laboració

Dilluns el president Sandro Rosell va inaugurar la convenció anual de la Fundació Laureus i va rebre els participants. També va estar acompanyat per membres de l’Acadèmia Laureus entre els quals Mark Spitz, Miguel Indurain, Marvelous Marving Hagler, Tanni Grey-Thompson, Franz Klammer, Sean Fitzpatrick, Morné du Plessis i Hugo Porta.

Precisament les dues entitats, el FC Barcelona i la Fundació Laureus, s’han unit i col·laboraran en la promoció de l’esport com a eina per al canvi social.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut