Pascual: “Crec que el partit ha estat molt bonic per als aficionats”

Pascual: “Crec que el partit ha estat molt bonic per als aficionats”

El tècnic del Barça Regal s’ha mostrat content per la victòria d’aquest dijous a Bamberg, “tot i que el resultat final no reflecteix la igualtat del partit”

El Barça Regal de Xavi Pascual continua acumulant victòries a l’Eurolliga. Aquest dijous, a la pista d’un conjunt que el tècnic blaugrana té molt ben considerat: “Estem contents per aquesta victòria. Vull felicitar el Brose Baskets per aquesta magnífica afició que té. Hem jugat contra un equip que m’agrada molt com juga i com treballa el seu entrenador”.

”Crec que el partit ha estat molt bonic per als aficionats, especialment en els dos primers períodes, en els quals hi ha hagut molta igualtat. A la segona part hem aconseguit millorar tots els aspectes del joc, especialment els defensius, i això ens ha permès agafar avantatge. El resultat, tot i que ens agrada molt, no reflecteix la igualtat del partit”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

Amb més marge de millora

Pascual ha repetit que l’equip continua creixent, però que encara hi ha molt marge de millora: “Encara no som tot el determinants que nosaltres voldríem ser a prop de la cistella, com a mínim aquest dijous. Encara estem lluny del que espero que puguem arribar a ser. Això sí, estem jugant millor”.

Finalment, sobre el rendiment de Nachbar, el gran referent dels alemanys, el tècnic del Barça Regal ha explicat que “és un jugador determinant. Crec que hem aconseguit que no se sentís còmode i que no tirés com ell volia. Evidentment, a vegades, jugadors de la seva qualitat segueixen anotant igualment”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut