Dos gols de Gabriel i un en pròpia porteria de Colòmbia fan entrar la ‘canarinha’ a la final

Dos gols de Gabriel i un en pròpia porteria de Colòmbia fan entrar la ‘canarinha’ a la final

Gabriel, fix en el cinc inicial, marca dos gols decisius a les semifinals Jhonathan Toro ha fet dos gols per a Colòmbia, un a la porteria brasilera i l’altre en pròpia porteria

La selecció del Brasil ha fet bons els pronòstics i s’ha classificat per a la gran final del Mundial que jugarà aquest diumenge a les 13.30 hores davant la selecció espanyola.

Els brasilers, malgrat tenir nombroses ocasions de gol, no ho han passat bé davant la defensiva Colòmbia, sens dubte, la gran sorpresa d’aquest Mundial de Tailàndia. Els colombians, fins i tot han arribat a empatar el matx amb un gol de Jhonathan Toro en el minut 18.

Gabriel, decisiu

L’ala del FC Barcelona Alusport ha estat determinant en aquest partit de semifinals. Jugador bàsic en els esquemes de Marcos Sorato, jugador fix també en els equips titulars que ha presentat el Brasil en tots els partits d’aquest Mundial de Tailàndia, el blaugrana ha marcat el segon gol del seu compte particular amb un altre fort xut –el tercer del seu compte particular en aquest Campionat del Món- en el minut 27. Fins i tot a dos minuts per al final, ha etzibat un gran xut des del seu camp que ha estat a punt de sorprendre el porter colombià Juan Lozano.

El tercer gol brasiler ha arribat després que Jhonathan Toro desviés un xut del capità Vinicius.

Nou blaugranes a la final

Nou dels deu jugadors del Barça Alusport que han viatjat a Tailàndia per disputar el Mundial, seran a la final d'aquest diumenge. Wilde, Ari i Gabriel defensaran els colors de la 'Canarinha' i Fernandao, Aicardo, Torras, Lozano, Lin i Cristian, els d'Espanya. De fet, l'únic integrant de la plantilla de Marc Carmona que no lluitarà pel títol serà l'italià Lin, que va caure davant Espanya a les semifinals.

El Mundial de Tailàndia, doncs, veurà aquest diumenge, com el Barça Alusport és l'equip que més jugadors aportarà al partit que decidirà quina selecció és la millor del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut