Golejada del Juvenil A a Manlleu (1-6)

Sandro (2), Cristian (2), Nando i Joel Huertas han marcat per part dels blaugranes, que segueixen líders

El Juvenil A s’ha mostrat molt superior en la seva visita al Municipal de Manlleu i l’ha tancat amb una pluja de gols. Ho ha fet per la via ràpida, ja que al minut 14 ja guanyava per 0-2. D’aquesta manera, l’equip es manté ferm al capdavant de la classificació de la Divisió d’Honor.

Dos gols matiner

La sortida fulgurant culer s’ha traduït en dos gols matiners, un de Cristian de cap i l’altre de Sandro, de falta. També de lliure directe, Nando ha firmat el tercer abans del descans. A la represa, Sandro ha tornat a marcar, però Àlex ha escurçat distàncies per mitjà d’Àlex, amb un xut bombat.

L’1-4 ha animat el Manlleu i el partit s’ha obert tímidament. Fins que, al minut 67, Cristian ha culminat una gran jugada personal amb un tret creuat inapel·lable. La cirereta l’ha posat Joel, marcant el sisè des de la frontal (min 75).