Pascual: “Era un partit important per a nosaltres”

Pascual: “Era un partit important per a nosaltres”

El tècnic del Barça Regal ha valorat positivament la victòria a Fuenlabrada i ha explicat que el rival d’aquest diumenge “és un equip que anirà amunt”

Xavi Pascual ha estat clar a l’hora de descriure el triomf del seu equip aquest diumenge a la pista del Mad-Croc Fuenlabrada: “Era un partit important per a nosaltres”. El Barça Regal ha sumat la cinquena victòria a la Lliga Endesa i ha confirmat la bona línia de joc de l’equip després d’encadenar quatre victòries consecutives.

Crític amb el control del rebot

El tècnic de Gavà, però, no s’ha amagat a l’hora de fer autocrítica i ha subratllat que “hem tingut un pobre control del rebot defensiu”. Pascual, d’altra banda, ha volgut deixar clar que durant el matx hi ha hagut “dinou minuts de bon bàsquet per part nostra”. I és que en la primera meitat, els blaugranes han practicat un bàsquet atractiu i efectiu a parts iguals.

“Un equip que anirà amunt”

Finalment, l’entrenador culer ha destacat el nivell de joc dels de Trifón Poch: “Ells han tingut minuts brillants”. I ha afegit que els han alternat “amb minuts no tan bons”. Finalment, ha conclòs la roda de premsa vaticinant que “quan sàpiguen controlar això, penso que és un equip que anirà amunt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut