Local

La Jean Bouin s’ha celebrat amb una alta participació del ‘Corrent fem Barça’

Un total de 329 atletes inscrits a la Lliga social de curses populars blaugrana han participat en la 89a edició de la històrica prova que s’ha celebrat a la muntanya de Montjuïc

Aquest dissabte s’ha celebrat la 89a edició de la Jean Bouin, la històrica cursa popular de Barcelona que, a més, ha comptat amb la participació d’atletes blaugrana. La Lliga social de curses populars ‘Corrent fem Barça’ va incloure aquesta prova en el seu calendari, i un total de 329 inscrits hi han participat.

La Jean Bouin ha estat la cinquena prova del calendari del ‘Corrent fem Barça’, i la que més interès ha despertat, de moment, entre els seus participants. Els corredors blaugrana han completat la cèlebre cursa que s’ha celebrat a la muntanya de Montjuïc.

La Jean Bouin, una cursa històrica

Aquesta és una de les proves atlètiques populars amb més història de la ciutat de Barcelona, que aquest any ha arribat a la seva 89a edició. La prova pren el nom de Jean Bouin en honor a l’atleta Alexandre François Etienne Jean Bouin, corredor francès que va ser medallista olímpic abans de morir l’any 1914 en la Primera Guerra Mundial.

A continuació detallem els resultats dels atletes blaugranes en les diferents categories:

Absoluta masculina: 2a posició, Ilias Fifa

Promesa masculina: 1a posició, Ibrahim Ezaudini i 3a posició, Josep Maria Acera

Promesa femenina: 2a posició, Íngrid Pino

Júnior masculina: 1a posició, Marc Alcalà i 2a posició, Jonathan Romeu

Júnior femenina: 2a posició, Íngrid Pino

Aleví masculina: 1a posició, Alex Salgado (Premi Príncep d'Astúries per guanyar 3 anys seguits)

Aleví femenina: 1a posició, Claudia Cobos

Més notícies aquí