Derrota a la tercera jornada (55-73)

El bàsquet en cadira de rodes blaugrana cau, a casa, davant l’Amiab d’Albacete en un partit en què els blaugranes no van trobar la via del triomf

La tercera jornada enfrontava a Sant Feliu el FC Barcelona-UNES i l’AMIAB d'Albacete. Els locals, amb la baixa d'Ángel Hernández per lesió, buscaven la seva estrena a la casella de victòries davant un dels conjunts més forts de la divisió.

Efectivitat visitant

El primer quart va començar amb un ritme intens que propiciava l'intercanvi de cistelles, però una efectivitat més gran dels visitants començava a distanciar en el lluminós, que ja era de vuit punts, 15-23, a la conclusió del primer quart.

En el segon període el marcador va ser més igualat. L'equip blaugrana aconseguia ajustar més la defensa i arribar als tirs exteriors dels castellans, i aconseguia així reduir les seves ratxes anotadores. Tot i això, no es reduïen les distàncies i s'arribava a l'equador de la trobada amb 28 - 39.

Lluita fins al final

Després de la represa, tot i la intenció de reduir la diferència i poder atrapar els visitants en l'últim quart, l'equip barceloní es trobava amb un parcial en contra de 5-11 en els primers minuts del quart que feia molt difícil la remuntada. L'equip, però, no es donava per vençut i continuaria lluitant fins al final de la trobada.

Un últim període de molta anotació per part local que gastava els seus últims cartutxos per poder igualar el partit es trobava novament amb un formidable encert en el tir exterior de l'equip manxec, que feia així impossible la victòria local. 18-19 en els últims deu minuts per arribar al 55-73 final.