El Barça Alusport fa ple a Tailàndia, on aconsegueix medalles d’or, plata i bronze

El Barça era el Club més representat al Mundial, amb 10 jugadors, i tots tornen a casa amb un metall A més dels brasilers (or) i els espanyols (plata), Saad (Itàlia) es va penjar la medalla de bronze, després de superar Colòmbia a la final de consolació

El FC Barcelona Alusport està d’enhorabona. Els 10 jugadors de la secció de futbol sala que han estat disputant a Tailàndia el Mundial 2012 han obtingut medalla. Els tres brasilers –Ari, Wilde i Gabriel- es van penjar l’or, Cristian, Torras, Fernandao, Lin, Aicardo i Lozano, la plata i, finalment, Saad es va penjar el bronze en la lluita pel tercer i quart lloc.

Els números dels blaugranes

Números en mà, el jugador que millors registres ha fet ha estat Saad Assís. Amb una renovada selecció d’Itàlia, l’11 del FC Barcelona Alusport ha liderat els seus amb set gols –un de penal- i una assistència en set partits jugats. A més, es va penjar la plata després de superar Colòmbia en la lluita pel tercer i quart lloc.

També han jugat a un gran nivell Sergio Lozano i Jesús Aicardo. El primer, però, va patir una entrada duríssima del brasiler Je a la gran final que no li va permetre jugar en les màximes condicions. Tot i això, Lozano ha acabat el Mundial amb cinc gols i una assistència en set partits. Pel que fa a Aicardo, el jove jugador blaugrana ha estat una de les sensacions. A la gran final va donar mostres de la seva qualitat marcant el 2-1. El gadità ha acabat el Mundial amb quatre gols i tres assistències en set partits jugats.

Fernandao (4 gols i 1 assistència), Torras (3 gols i 7 assistències), Ari (3 gols i 5 assistències), Gabriel (3 gols i 1 assistència), Lin (2 gols i 2 assistències) i Wilde (2 gols) han estat la resta de registres numèrics en clau barcelonista.

Wilde, l’únic inèdit a la final

L’únic motiu de preocupació en el bàndol blaugrana –a banda del turmell de Lozano després d’una duríssima entrada de Je- és l’estat físic de Wilde. El pivot barcelonista no va disputar cap minut de la final, ja que no estava en condicions. Aquest dijous, dia en què tots els internacionals tornaran a estar sota les ordres de Marc Carmona, els serveis mèdics del Club l’exploraran per saber si pot viatjar amb els companys divendres a Segòvia.

Per la seva banda, el porter Cristian només va poder jugar un partit, contra la selecció de Panamà, ja que en la resta d’enfrontaments sempre ha estat Juanjo el que ha ocupat la titularitat sota pals.