Derrota a la pista del líder (56-42)

El Barça CBS cau a la pista del CB Valls minvat per les lesions, malgrat plantar cara durant molts minuts.

El Barça CBS perd a la pista d'un dels líders de la competició, el CB Valls. Les del Baix Llobregat es presentaven amb baixes, fet que es va agreujar amb la lesió de l'Aida Nebot a l'inici del segon quart.

Planten cara fins al descans

Les locals es van mostrar molt fortes des de l'inici i aprofitant-se de les badades defensives visitants i del rigor arbitral, amb la defensa del Barça CBS assolien ràpids avantatges. El quart finalitzava 13-7.

El segon quart va mostrar el millor joc visitant. Amb una forta defensa i una circulació ràpida de pilota, el quart va finalitzar 26-24.

Les baixes condicionen el partit

A la represa tot continuava igual, i la igualtat era la nota dominant del partit. Així s'arribava al final del quart amb el resultat de 40-35 i amb totes les opcions per als dos equips.

El treball realitzat durant tot el partit i les baixes van passar factura a l’últim període, en què les blaugranes rebien un parcial de 7-0 que deixava el partit sentenciat. Tot i això, les del Baix Llobregat van continuar lluitant per acabar el partit amb el resultat final de 56-42.