Retorn a casa amb victòria (3-0)

Retorn a casa amb victòria (3-0)

Segon triomf del vòlei femení blaugrana, que puja les noies entrenades per Marta Gens fins a la tercera posició de la Superlliga femenina

Segona victòria del CVB-Barça aquesta temporada en la visita del CV ACE Gran Canària 2014, nom comercial que adopta aquest any el veterà equip canari del JAV Olímpico. I és que les de Marta Gens tenien ganes de fer un bon joc davant la seva afició després de l’agre regust que havia deixat la presentació de l’equip contra l’UCAM Múrcia.

Bon inici

Des del primer punt del primer set les blaugranes fonamentaven la seva superioritat en el servei i feien molt difícil la reconstrucció canària. Així doncs, tot i la igualtat a principi de set, a partir del primer temps tècnic posaven distància al marcador i ni el canvi de la col·locadora visitant capgirava el sentit del set. El 25-17 al final del set demostra la diferència de concentració i eficàcia vist a la pista.

Un segon set més ajustat

Inici en la mateixa direcció al segon set que intentava tallar el tècnic visitant davant l’allau de desencert de les seves jugadores, però de manera infructuosa. Fins a 7 punts d’avantatge per a les locals a mig set. I aleshores una nova mostra del que pot passar a aquest nivell.

Relaxació de les catalanes permetien a les d’Alberto Rodríguez ajustar el marcador i obligaven Marta Gens a demanar un temps mort. Semblava que l’equip captava la situació, però, contràriament, era incapaç de tancar un marcador de 23-18 i duia el set a un final ajustat. Aquest cop, però, les de Marta Gens més centrades se l’enduien per 26-24. Caldria veure si s’haurien donat per avisades.

Un contundent tercer set

Mateix inici al tercer set, amb un clar avantatge local, i nou intent d’aturar el tarannà del set per part de la banqueta visitant. Però aquest cop la història ja estava escrita i no hi va haver reacció visitant. 25-14 final prou clarificador del joc a pista.

Però aquest set quedarà marcat en la memòria de molts, ja que retornava a la pista Laila dos Reis, lesionada a mitjans de la temporada passada, que en ple procés de recuperació podia gaudir i fer gaudir d’uns minuts al terreny de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut