El Barça visita Reus en la novena jornada avançada de l’OK Lliga

El Barça visita Reus en la novena jornada avançada de l’OK Lliga

La temporada passada roig-i-negres i blaugranes van empatar a sis a Reus Els reusencs són quarts classificats i vénen de treure un valuós empat a Riazor El Barça arriba al matx després de superar el complicat compromís del Vic per 4-2

El FC Barcelona té aquesta nit (21.00 hores) la sortida més complicada del que portem de temporada. La pista del Reus Deportiu és un dels camps calents de la Divisió d’Honor, especialment quan el visita el Barça.

Els blaugranes són segons a un sol punt del líder, el Liceo de la Corunya, que aquest cap de setmana va arrencar un valuós empat de Riazor. Els reusencs, per tant, estan pletòrics de moral, malgrat que van tenir el triomf a tocar després d’anar guanyant 1-4, i ara esperen seguir creixent superant el seu rival per excel·lència.

També es juga un altre i interessant matx a prop de Reus. Concretament a Vendrell, on l’equip local, tercer classificat, rep el líder. El conjunt que entrena Guillem Cabestany i en què hi destaca l’exblaugrana Xavi Barroso espera també esgarrapar algun punt als gallecs.

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugranes, tret de l’empat contra l’Igualada de Lliga Europea, estan en un bon moment de joc i resultats. Dissabte passat es van imposar en un partit molt complicat al CP Vic, que va mostrar un gran caràcter defensiu, per 4-2.

Marc Torra és un dels jugadors més en forma de l’equip barcelonista. El davanter de Tordera ja suma 14 gols a l’OK Lliga i està a només dos de Jordi Bargalló, l’estrella del Liceo. També està en bona forma l’argentí Pablo Álvarez, que ja en suma 10.

El rival

El Reus és actualment quart classificat de l’OK Lliga. El seu home més resolutiu fins ara està sent l’exblaugrana Jordi Adroher, amb 12 dianes a l’OK Lliga. El conjunt del Baix Camp que entrena l’argentí Alejandro Domínguez basa el seu joc en els ràpids contracops i en un cinc inicial amb força experiència, malgrat que el tècnic local cada cop està apostant més per joves valors com Salvat, Rubio i Pàmies.

El Reus Deportiu, a més, manté sota pals un dels millors porters de la competició, Guillem Trabal, que juntament amb Molet, Casanovas i Marin donen aquell punt d’experiència i de competitivitat necessària per estar a dalt a la taula classificatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut