Barça Intersport: La millor defensa a la Champions dels darrers anys

Barça Intersport: La millor defensa a la Champions dels darrers anys

Des del canvi de format de competició, el Barça d’handbol presenta, aquesta temporada, els millors registres defensius

La temporada 09/10 la Champions d’handbol encetava un nou format de competició. En la primera fase, els equips s’agrupaven en quatre grups de sis equips. Des d’aquell moment, i prenent el final de la primera volta com a referència, la defensa del Barça d’handbol és la millor defensa blaugrana d’aquestes quatre darreres edicions.

119 gols, en 5 partits

El Barça Intersport porta encaixats 119 gols en els cinc primers partits de la VELUX EHF Champions League, amb un mitjana de 23,8 gols rebuts per partit. Aquestes dades fan que la defensa del Barça d’handbol d’aquesta temporada sigui la millor dels darrers quatre anys al final de la primera volta de la Champions.

Els blaugranes, durant l’actual temporada, han fet gran actuacions defensives a Europa. Vint-i-un gols rebuts a la sempre complicada pista de Zagreb, i els 23 gols encaixats al Palau per un dels favorits a guanyar la Bundesliga com és el Füchse Berlín, són una bona mostra de com està funcionant la defensa i la porteria del Barça d’handbol.

Millora respecte al passat

En la temporada 09/10, la primera del nou format de competició, al final de la primera volta, el Barça d’handbol portava 143 gols encaixats, dada que s’incrementava el curs 10/11, amb 145 gols després de cinc jornades de competició.

La temporada passada, el nivell de gols rebuts pel Barça d’handbol va baixar considerablement en comparació amb els anys anteriors. Els blaugranes van rebre 122 gols, al final de la primera volta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut