Torna la Lliga amb Ari Santos estrenant capitania a Segòvia

Torna la Lliga amb Ari Santos estrenant capitania a Segòvia

Marc Carmona té les baixes de Jordi Torras i Fernandão A més, Wilde, Lozano i Gabriel estan força tocats i han viatjat perquè l’equip els necessita Eric Martel i Marc Tolrà són els dos joves del planter que han viatjat a Castella i Lleó

Torna l’LNFS. Torna la millor competició de clubs del món. Un cop acabat el Mundial de Tailàndia, en el qual els deu jugadors blaugrana van tenir una actuació destacadíssima ja que van aconseguir tots ells medalles –Wilde, Gabriel i Ari (or); Cristian, Lozano, Torras, Fernandão, Lin, Aicardo (plata); Saad (bronze)–, arriba el moment de tornar a suar la samarreta del FC Barcelona Alusport. Avui serà al Pedro Delgado de Segòvia.

I la Lliga torna amb un plat fort, un Caja Segovia–Barça Alusport corresponent a la jornada sis. A l’equip de Carmona li espera un mes intens i exigent. Aquest dissabte, Segòvia (18.30 hores), el dimecres vinent visita a la pista del Peníscola (Copa del Rei), divendres l’equip rep l’Inter Movistar al Palau, després visita la pista del Puertollano i, finalment, rep ElPozo Múrcia, també al Palau.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els blaugrana arriben amb moltes ganes de mantenir el lideratge de l’LNFS, però són conscients de la dificultat. Cinc jugadors lesionats –malgrat que n’hi ha tres que han viatjat– i dos joves del planter, que tenen força números de jugar força minuts, és el que té un Marc Carmona que només ha tingut dues suaus sessions per preparar un matx davant d’un equip que ha tingut cinc setmanes per preparar aquest partit.

A més, serà un moment important també per a un jugador, Ari Santos, que estrena capitania. El brasiler, flamant campió del món, és el tercer capità de l’equip, però a causa de les baixes de Torras i Fernandão ha de posar-se el braçal de capità. El matx davant els segovians comença a les 18.30 hores. També caldrà estar atent a les evolucions de dos jugadors que van donar un gran rendiment a les files del Caja Segovia: Lin (segovià de naixement) i Lozano (que va jugar cedit el curs 2010/11). A més, en cas de jugar, Wilde disputaria els seus primers minuts oficials a la Lliga aquesta temporada.

El rival

Finalista de la Lliga 2010/11, els manxecs són un bloc que canvia cada temporada. Perden jugadors importants, perden fins i tot entrenadors, però sempre tenen un estil de joc molt marcat, tal com admetia ahir mateix Marc Carmona després de l’entrenament.

L’equip que entrena David Madrid és, actualment, el setè classificat de la Lliga. Un triomf davant el conjunt barcelonista els faria pujar un lloc a la taula classificatòria. Caldrà estar especialment atents, doncs, a un jugador com és Sergio González, que ja porta quatre gols en aquesta Lliga. En la darrera dècada, els blaugrana han guanyat quatre cops a Segòvia, han empatat dos partits i n’han perdut dos més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut