Bon camí per a l’handbol formatiu

Bon camí per a l’handbol formatiu

Els equips de formació del Barça d’handbol s’imposen en els partits del cap de setmana passat

Els equips de la base de l’handbol blaugrana van resoldre els partits del cap de setmana amb victòries. El més destacat, el triomf del segon equip davant el BM Barakaldo per 27 a 19.

En la línia correcta

El segon equip blaugrana continua donant mostres que la feina ben feta dóna resultats. Els de Toni Gerona es van imposar al BM Barakaldo, a la Ciutat Esportiva, i continuen liderant la segona categoria de l’handbol estatal.

Aquest liderat el fonamenta amb un gran poder ofensiu. Els joves del filial porten 197 gols, en sis jornades de competició, i tenen 25 gols més que Bidasoa Irun, segon equip que suma més gols a la Divisió d’Honor Plata.

Triomfs per a la resta

El Juvenil blaugrana es va imposar, a domicili, per 17 a 43 a l’H. Sant Cugat. El Cadet A ho va fer, a la Ciutat Esportiva, per 59 a 15 a Sant Esteve de Palau Tordera.

Els més joves de l’handbol formatiu també van resoldre els seus enfrontaments amb victòries. El Cadet B es va imposar a la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell per 26 a 42 i l’Infantil va guanyar a Salou, per 20 a 47.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut