Local

Un triomf per a la història, en dades

El Barça, que contra el Llevant va jugar 62 minuts amb 11 jugadors formats a la casa, no coneix la derrota lluny del Camp Nou a la Lliga, fet que li ha permès, entre altres registres, superar el millor inici de la història

-Thiago reapareix després d’11 partits absent. No jugava des del 29 de setembre, quan es va lesionar al camp del Sevilla.

-Cinquè partit consecutiu en què marca Messi. En els últims quatre sempre ha fet dos gols (Mallorca, Saragossa, Spartak i Llevant).

-El FC Barcelona ha marcat tres gols o més en els sis últims desplaçaments a la Lliga. Només va marcar-ne menys al camp de l’Osasuna (1-2). L’equip ja duu 61 gols oficials aquesta temporada.

-Amb els quatre gols al camp Ciutat de València el Barça suma a la Lliga 43 gols a favor, 27 dels quals fora de casa, i això li permet signar el millor registre de la seva història a la jornada 13 lluny del Camp Nou.

-Primer gol d’Iniesta a la Lliga. En duu tres en total (1 a la Copa del Rei, 1 a la Lliga i 1 a la Lliga de Campions).

- Iniesta supera Amor i se situa sisè com a jugador de la història del FC Barcelona amb més partits oficials amb la samarreta blaugrana (422).

-Primer cop que Valdés encadena dos partits consecutius sense rebre cap gol aquesta temporada. Ja havia passat un cop –Rayo i Alabès- però en l’últim partit va jugar Pinto.

- Leo Messi, amb dos gols contra el Llevant, es consolida com a Pitxitxi de la Lliga amb 19 i es queda a tres del rècord de Müller (85) com a màxim golejador en un any natural.

- Mentre el Llevant va fer 156 passades bones, d’un total de 246, el FC Barcelona en va fer 977, de 1.074.

-Iniesta, autor de tres assistències de gol, ja en porta set en tota la temporada. Cinc a la Lliga, una a la Copa del Rei i una altra a la Supercopa d’Espanya.

- Cesc va marcar el seu sisè gol de la temporada (4 a la Lliga, 1 a la Lliga de Campions i 1 a la Copa del Rei). Precisament contra l’Alabès, el 30 d’octubre, va ser l’últim partit en què el d’Arenys va marcar.

Més notícies aquí