Triomf que consolida el tercer lloc (1-3)

El vòlei femení blaugrana s’imposa a Pinguela i manté la tercera posició a la Superlliga Femenina

Partit molt complicat el que va haver de jugar l’equip en terres gallegues. L’entitat d’un dels equips més veterans de la competició ja feia preveure com seria de complicat treure alguna cosa positiva de l’enfrontament però malgrat el segon set, les de Marta Gens van emportar-se el triomf a Barcelona. Un triomf que les situa en un inesperat i merescut tercer lloc de la classificació

Dos sets, dues cares

I de bon principi va semblar que portaven ben apresa la lliçó. Molt ficades en el partit, prement en el servei dificultaven la reconstrucció local i duien el primer parcial cap a guarismes molt positius per a les catalanes: 17-25, però ja cap al final del set es veia un cert relaxament de les blaugranes que va donar vida a les d’Alberto Rodríguez.

Al segon set les tornes es giraven i era l’equip blaugrana el que anava a remolc i semblava no trobar el seu ritme de joc. Massa errades acumulades, però que no impedien arribar a un empat a 21 que obria un final de set incert.

Normalment quan una cosa comença malament acaba malament. I un nou error, aquest cop al servei, tancava el parcial per les locals 25-23.

Concentració i partit

Caldria veure qui reaccionaria millor davant l’empat. I un cop més les de Marta Gens tornaven al seu joc, amb grans moments de lluita per seguir superant els errors impropis de l’equip. Però les locals no van ser capaces d’aprofitar-los, altrament al contrari se sumaven al joc irregular i veien marxar el parcial per 19-25 que mostrava quin era l’equip que havia comès menys errors i que havia lluitat en els moments decisius per endur-se el set.

Més igualtat al quart set, però ja s’intuïa que l’equip, amb tants errors, circulava pel marge del precipici. I així es va arribar al final de set amb un clar avantatge de les gallegues, que creien tenir el set i l’opció del desempat a l’abast. Però l’equip català, tot i la seva joventut, sap competir i de quina manera. Sobreposant-se als errors i als desajustos, era capaç de girar un 24-21 en contra per tancar el set i el partit 24-26 i assolir una victòria de molt mèrit.