Progrés malgrat la derrota (3-0)

Progrés malgrat la derrota (3-0)

El vòlei masculí blaugrana cau davant l’Emevé Lugo, en un partit disputat i millora el seu nivell de joc tot i haver perdut

El FC Barcelona arribava a Lugo amb la disposició de fer un partit molt ordenat, i amb la idea de frenar el jugador receptor principal de l'equip gallec Víctor Bouza, un habitual en el set ideal de la jornada.

Set ajustat

Els de Sergi Bosch van començar el partit amb la lliçó apresa de la jornada anterior contra l’UPV i des del principi van imposar un ritme de joc trepidant. La defensa i sobretot el treball del servei tàctic van donar el seu fruit fent fora del partit el millor dels receptors gallecs.

Però en aquest moment l'oposat Díaz-Romeral, referent d'atac del locals, va començar a finalitzar la gran majoria de jugades. Al final del primer set, amb opció de victòria per als catalans, va acabar per als locals amb un ajustadíssim 26-24.

No poden superar Díaz-Romeral

Els blaugranes van sortir en la segona mànega amb la mateixa força, però els gallecs van redirigir tot el seu joc ofensiu cap a un inspiradíssim Díaz-Romeral, que, tot i no poder vèncer la defensa catalana, sí que va tenir moments de gran encert en el servei, i en aquests moments de joc posava en grans problemes una línia de recepció que havia funcionat molt bé durant tot el partit, i on aquests extraordinaris serveis van poder fer mal.

Així doncs, tot i la lluita ordenada i aferrada dels blaugranes, el joc extraordinari dels de Sergi Bosch es va veure colpejat per la força en el servei i el bon partit que va fer l'oposat dels de Lugo. Els dos darrers parcials van finalitzar 25-19 i 25-20.

Avaluació positiva

Els blaugranes marxaven de Galícia amb el cap baix per la derrota, però amb l'avaluació positiva de la feina que estan fent i del creixement que estan vivint com a equip i com a grup humà durant aquest inici de temporada.

Cal destacar la reafirmació en l'equip titular del receptor Edu Martínez i l'encertada actuació en el servei i l’atac del central Jordi Marcé. Els blaugranes busquen seguir amb la dinàmica de creixement i continuar treballant per obtenir uns resultats que de ben segur s’obtindran.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut