Fernandao millora de la seva lesió però Torras segueix amb dolor

Fernandao millora de la seva lesió però Torras segueix amb dolor

Eric Martel i Marc Tolrà son els dos jugadors del B que cobriran de nou les baixes de Fernandao i Torras

L’estat de la infermeria blaugrana segueix preocupant Marc Carmona i tot el seu cos tècnic. De cara al matx de Copa del Rei que demà dimecres jugarà el FC Barcelona Alusport a Peníscola, l’entrenador blaugrana no podrà comptar encara ni amb Fernandao ni amb Jordi Torras. El primer, malgrat millorar, encara no és alta, mentre que el capità segueix amb força dolor.

Aquest és l’estat concret de tots els jugadors lesionats i d’altres que arrosseguen encara molèsties:  

Fernandao

El jugador Fernando Maciel Goncalves, ‘Fernandao’, evoluciona favorablement de la ruptura fibril·lar del bíceps femoral de la cama dreta. L’hispano-brasiler ja ha començat el procés de readaptació però és baixa per al partit de Copa del Rei. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat per als propers partits.

Torras

El jugador Jordi Torras continua amb dolor. El capità del FC Barcelona Alusport té una contusió muscular de grau 2 al quàdriceps de la cuixa esquerra. És baixa per al partit de Copa del Rei. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat per als propers partits.

Lozano i Igor

Després del partit jugat a Segòvia, el jugador Sergio Lozano va patir una inflamació del seu turmell dret lesionat. Malgrat això, viatjarà amb l’equip per disputar el partit de Copa del Rei.

Pel que fa a Igor, va patir una forta contusió a la cuixa esquerra durant el matx davant el Caja Segòvia. El brasiler no ha pogut entrenar amb normalitat ni dilluns, ni dimarts. De tota manera, també viatja per jugar contra el Peníscola i depenent de la seva evolució, l’entrenador decidirà si compta amb ell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut