El FC Barcelona B, a tres punts del líder

El FC Barcelona B, a tres punts del líder

El FC Barcelona B va superar un dels clar aspirants a l’ascens a la Divisió d’Honor, el CP Vilafranca

El FC Barcelona B va superar un dels clar aspirants a l’ascens a la Divisió d’Honor, el CP Vilafranca, i se situa a només dos punts del líder, el Mataró, equip al que visita el proper dissabte a les 20.30 hores.

Tornant al matx de l’equip de Primera Nacional, superar un equip com el Vilafranca, que té jugadors amb àmplia experiència a l’OK Lliga com Xavi Caldú, Oriol Bargalló, Jordi Esteva, Jordi Exposito, Sebas Moreno o Jordi Expósito  té molt de mèrit. I més en té quan van aixecar un 0-3 advers. Els gols del Barça B van ser marcats per Pol Galbas (2), Jordi Gabarra (2) i Ignasi López.

Dos partits del júnior i líders

L’equip Júnior ha jugat dos partits aquesta setmana. El primer d’ells va ser de traca, ja que va superar amb més claredat de l’esperada el fins llavors líder de la categoria, el Caldes, per un clar 2-8 a domicili. El dissabte, també a domicili, van superar 3-10 el Mataró. Ara, l’equip és primer amb quatre  d’avantatge sobre del Reus, que és qui visita les Llars Mundet a les 12.30 hores del proper dissabte.  Resten dos partits per acabar la Lliga.

 Pel que fa a l’equip juvenil,  va superar el Maçanet a casa seva per un clar 0-5. Ara mateix son segons, a un sol punt del líder, el CP Vic que, això sí, té un partit menys jugat. Precisament, dissabte vinent és l’equip d’Osona el que visita les Llars Mundet. Serà a les 11.15 hores.

Els propers partits:

Segon equip: Mataró – FC Barcelona B (Dissabte, 1 desembre, 20.30 hores, Pavelló Municipal Mataró)

Júnior: FC Barcelona – Reus Deportiu (Dissabte, 1 desembre, 12.30 hores, Pavelló de Llars Mundet)

Juvenil: FC Barcelona – CP Vic (Dissabte, 1 desembre, 11.15 hores, Pavelló Llars Mundet)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut