Èxits del patinatge a Andorra

Èxits del patinatge a Andorra

Els patinadors de categoria nacional del FC Barcelona van dominar el Trofeu d’Andorra el cap de setmana passat

De nou els patinadors i patinadores del FC Barcelona van demostrar el seu nivell. Aquesta vegada va ser a Andorra on els i les blaugranes van dominar moltes de les categories nacionals i van tornar a casa plens de medalles.

Omplen el podi

A la categoria infantil, el FC Barcelona va fer un ple en el podi de patinadores del Club: María Rodríguez, amb l’or, i Marta Guinovart, plata, van executar un programa net, i pel que fa a la tercera posició la va aconseguir Mònica Carratalà.

En quarta posició va finalitzar una altra patinadora sobre gel del Club, Daniela Blanco, i Júlia Puiggali va quedar en la novena posició.

Campions a Debs

En la categoria Debs, Ingrid Riera va representar el Barça i va quedar en primera posició. En la categoria Novice femení, Alexandra Bernadó va aconseguir un segon lloc en el programa curt i finalment va assolir el quart lloc, mentre que Irene Manau va quedar en la 10a posició.

Els nois, a dalt del podi

A la categoria Novice masculí, l'or se’l va emportar el barcelonista Ton Consul i la tercera posició va ser per a Aleix Gabara. A la categoria júnior 2a, Daniel Periz va pujar un altre cop a dalt de tot del podi.

La propera competició és el Campionat d'Espanya Absolut, que se celebrarà a Majadahonda (Madrid), els dies 14, 15 i 16 de desembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut