L’esprint final del Barça Intersport

L’esprint final del Barça Intersport

A l’handbol blaugrana li espera un dens calendari fins a l’aturada nadalenca amb enfrontaments que poden marcar el destí de la temporada

Després del triomf davant el Reale Ademar de Lleó, el Barça Intersport ha certificat la seva classificació per a la Copa Asobal, que es disputarà a Vigo, els dies 21 i 22 de desembre. Aquest és un nou repte per a Pascual i els seus homes, en l’exigent calendari que resta als blaugranes fins al Nadal.

Aperitiu del futbol

Dissabte a les 16.15 h el Barça Intersport disputarà la setena jornada de la VELUX EHF Champions League, al Palau, davant el Kadetten Schaffhausen. Malgrat que els barcelonistes ja estan classificats per als vuitens de final, l’objectiu de l’handbol blaugrana és classificar-se com a primers de grup i el suport del públic és vital.

El partit davant el Kadetten serà un excel·lent aperitiu del partit de futbol que tindrà lloc a l’Estadi a les 20.00 h entre el FC Barcelona i l’Athletic Club. Per al partit d’handbol, els socis tenen entrada gratuïta, així com també tenen l’accés lliure els menors de 14 anys.

Les persones que tinguin entrades per al partit de futbol, poden obtenir una entrada gratuïta per al partit d’handbol a les taquilles del Palau Blaugrana. Només cal presentar l’entrada del partit a l’Estadi.

Copa i Atlètic de Madrid

Dimarts 4 de desembre els blaugranes viatjaran a Pamplona, per jugar a les 20 h i davant l’Helvetia Anaitasuna, el partit de vuitens de final de Copa del Rei. Aquesta eliminatòria es decideix a partit únic, a la pista dels navarresos.

I finalment, el diumenge 9 a les 13 h, arriba el gran Clàssic de l’handbol estatal amb la disputa de la Jornada 13 d’Asobal a Vistalegre entre el BM Atlètic de Madrid i el FC Barcelona Intersport, en un partit clau per al futur de l’Asobal.

Més Lliga i Copa Asobal

La darrera part de la competició de l’any 2012 del FC Barcelona Intersport estarà enfocada a finalitzar la primera volta de l’Asobal i en la disputa de la Copa Asobal a Vigo.

Dimecres 12 de desembre, a les 21 h i al Palau, els blaugranes rebran un dels equips més en forma de la Lliga, el Naturhouse la Rioja, i el dissabte 15 tancaran la primera volta a la pista del Quabit BM Guadalajara, un equip entrenat per l’exjugador blaugrana Mateo Garralda.

La Copa Asobal dels dies 21 i 22 de desembre a Vigo clourà el cicle competitiu dels blaugranes del 2012. Els blaugranes són els actuals campions de la competició, ja que es van imposar al Reale Ademar, la temporada passada, per 27 a 28.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut