El president Rosell amb els veterans de l’handbol

El president Rosell amb els veterans de l’handbol

En els prolegòmens del partit de Copa davant l’Alabès, Sandro Rosell, president del FC Barcelona, va rebre a l’Associació de Veterans del Barça d’handbol

Aprofitant el partit de Copa del Rei de futbol, representants de la Junta Directiva de l’Associació de Veterans del Barça d’handbol es van trobar amb Sandro Rosell, president del FC Barcelona, a la Llotja del Camp Nou

Trobada distesa

Sandro Rosell i Eduard Coll, directiu responsable de la secció d’handbol, es van trobar amb els representants de la Junta de l’Associació, encapçalats pel seu president, Francesc López Balcells.

En un ambient distès, els membres de l’Associació de Veterans d’handbol van presentar al president els objectius de l’associació i Sandro Rosell va encoratjar i animar els veterans de l’handbol a seguir amb la tasca que estan desenvolupant.

Objectius de l’Associació

L’objectiu de l’Associació de Veterans del Barça d’Handbol és aplegar tots aquells que han jugat i han tingut vinculació amb la secció d’handbol al llarg de la seva història. També existeix la voluntat de servei a fer més gran l’handbol blaugrana dins la perspectiva dels antics jugadors col·laborant amb el Club per fer créixer més l’handbol del Barça.

Un dels altres punts és fomentar la unió i companyonia entre els associats, ajudant aquells que tinguin qualsevol tipus de dificultat. I alhora treballar per organitzar actes esportius vinculats als veterans de l’handbol.

Finalment l’Associació de Veterans pretén col·laborar amb els actes socials de la secció i en especial atendre aquells requeriments que arribin de les penyes, socis i altres estaments vinculats a l’handbol i al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut