El llibre ‘Polonesos il•lustres en la història del món’, presentat al Camp Nou

El llibre ‘Polonesos il•lustres en la història del món’, presentat al Camp Nou

La Sala París ha acollit la presentació de l’obra de la doctora Hanna Luiza Ceglinska-Lesnodorska, en un acte que ha presidit el vicepresident de l’Àrea institucional, Carles Vilarrubí

El llibre ‘Polonesos il·lustres en la història del món’ ha estat presentat aquest dijous al Camp Nou. La Sala París ha acollit la posada de llarg de l’obra de la doctora Hanna Luiza Ceglinska-Lesnodorska, que fa un repàs als noms dels polonesos més influents en la història mundial des d’un punt de vista contemporani. El Consolat General de la República de Polònia s’ha encarregat de l’organització d’un esdeveniment que ha comptat amb la presència del vicepresident del FC Barcelona, Carles Vilarrubí.

“És una satisfacció que un acte cultural es faci al Camp Nou”

Vilarrubí ha estat l’encarregat d’obrir l’acte i ho ha fet explicant que “és una satisfacció que un acte cultural es faci al Camp Nou” on, ha dit, “a més de jugar a futbol, es reben cultures externes”. El vicepresident ha fet una menció especial a la cultura polonesa i ha subratllat que, per al FC Barcelona, el nexe entre aquesta i el Club va quedar palès l’any 1957 quan el primer equip del Barça d’aleshores es va enfrontar a un combinat de jugadors de Varsòvia per inaugurar l’Estadi.

Per la seva banda, la cònsol general de Polònia, Marzena Adamczuk, ha volgut agrair al Club la seva acollida i ha subratllat que “ningú dubta, ni aquí ni enlloc, que el Barça és el símbol de la catalanitat i la cultura catalana”. Un cop acabada la seva intervenció, la doctora Hanna Luiza Ceglinska-Lesnodorska, autora del llibre, ha exposat les seves impressions més personals de l’obra i s’ha afegit a l’agraïment de la seva compatriota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut